Bayer Leverkusen mod Eintracht i 1. Bundesliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Eintracht den kommende mandag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til Bayer Leverkusen vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Bayer Leverkusen indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 55 point efter 31 kampe. På de 31 runder Eintracht har afviklet, har de indsamlet 40 point og ligger nummer 9 i stillingen.

Eintracht går ind til kampen mod Bayer Leverkusen den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Bayer Leverkusen har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 10 mål. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Eintracht ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v Eintracht.

 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 10 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 7 af de seneste 9 kampe
 • Bayer Leverkusen har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Bayer Leverkusen tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Bayer Leverkusen har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Eintracht i 14 af de seneste 16 kampe
 • Eintracht har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Eintracht har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Eintracht har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Eintracht i 10 af de seneste 12 udekampe
 • I 13 ud af 14 seneste Bayer Leverkusen kampe mod Eintracht var antallet af mål over 2.5
 • Bayer Leverkusen har scorede i 23 af de senest 25 kampe mod Eintracht
 • Bayer Leverkusen har har ikke tabt i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod Eintracht
 • Bayer Leverkusen har scorede i 16 af de senest 18 hjemmekampe mod Eintracht
 • I 9 ud af 11 seneste Bayer Leverkusen hjemmekampe mod Eintracht var antallet af mål over 2.5

Form Bayer Leverkusen mod Eintracht

Bayer Leverkusen drømmer om mere.

Bayer Leverkusen har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bochum sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod RB Leipzig fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Greuther Fuerth blev nedlagt med 4-1.

Eintracht drømmer om mere.

Eintracht har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Union Berlin, hvorefter de opnåede 2-2 mod Hoffenheim. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-2 i opgøret mod West Ham.

Bayer Leverkusen kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Eintracht den kommende mandag. Karim Bellarabi, Jonathan Tah, Odilon Kossounou, Sardar Azmoun, Andrej Lunjov og Julian Baumgartlinger er blandt de 6 spillere, som mangler for Bayer Leverkusen den kommende mandag. Eintracht ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på mandag møder Bayer Leverkusen. Makoto Hasebe, Diant Ramaj og Ragnar Ache bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Eintracht, når de drager til BayArena.

Bayer Leverkusen v Eintracht Indbyrdes historik

Eintracht vandt 5-2 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Deutsche Bank Park i december 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har Bayer Leverkusen som favoritter til sejren i dette opgør på BayArenaden kommende mandag. Bayer Leverkusen møder Eintracht med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 9 gange i de seneste 10 kampe mellem Bayer Leverkusen og Eintracht. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Bayer Leverkusen og Eintracht ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på BayArena.

Bayer Leverkusen mod Eintracht – Formstærke spillere

Med 3 mål i løbet af denne 1. Bundesliga sæson, har Paulinho så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.