Bayer Leverkusen mod FC Koln i 1. Bundesliga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af FC Koln den kommende søndag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til Bayer Leverkusen vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 3 i stillingen har Bayer Leverkusen samlet 45 point efter 25 kampe. På 36 point befinder FC Koln sig rangeret som nummer 8 for 25 afviklede kampe.

FC Koln går ind til kampen mod Bayer Leverkusen på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Bayer Leverkusen kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 2.7 mål pr. kamp med 27 kasser i alt. De indkasserede også 16 mål, eller gennemsnitligt 1.6 pr. opgør. De holdt buret rent i 1 af de kampe.

Hvad målscoring angår, er FC Koln ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v FC Koln.

 • Bayer Leverkusen scorede i 32 af deres seneste 34 kampe
 • I 13 af de seneste 15 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
 • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 9 hjemmekampe
 • Bayer Leverkusen vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod FC Köln i 26 af de seneste 28 udekampe
 • FC Köln scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • FC Köln har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • I de seneste 8 Bayer Leverkusen hjemmekampe mod FC Köln var summen af mål over 2.5
 • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Bayer Leverkusen har spillet mod FC Köln har begge hold scoret
 • Bayer Leverkusen har har ikke tabt i 12 af 14 seneste hjemmekampe mod FC Köln
 • Bayer Leverkusen har scorede i 13 af de senest 14 hjemmekampe mod FC Köln
 • Bayer Leverkusen har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod FC Köln

Form Bayer Leverkusen mod FC Koln

Bayer Leverkusen håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Bayer Leverkusen i øjeblikket. Mod Arminia Bielefeld satte de sig igennem i en 3-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Bayern München. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod Atalanta.

FC Koln håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Koln i øjeblikket. Mod Eintracht satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Greuther Fuerth. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Hoffenheim.

Bayer Leverkusen kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod FC Koln på søndag. Karim Bellarabi, Jonathan Tah, Odilon Kossounou, Sardar Azmoun, Andrej Lunjov og Julian Baumgartlinger er blandt de 6 spillere, som mangler for Bayer Leverkusen på søndag.

Bayer Leverkusen v FC Koln Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 1. Bundesliga mellem Bayer Leverkusen og FC Koln fandt sted i abril 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Bookmakerne har Bayer Leverkusen som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.57, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bayer Leverkusen 64% chance for at banke FC Koln. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod FC Koln udbetaler 5.65 i gevinst på oddset for en sejr. Bayer Leverkusen møder FC Koln med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Bayer Leverkusen og FC Koln bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayer Leverkusen og FC Koln hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på BayArena i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Patrik Schick, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe i alle turneringer for Bayer Leverkusen, mens sæsontotalen læser 20 kasser lige nu.

Anthony Modeste har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for FC Koln, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 15 mål.