Bayer Leverkusen mod FC Porto Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Bayer Leverkusen og FC Porto den kommende onsdag på BayArena.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Bayer Leverkusen kigge på 3 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 3 i stillingen. FC Porto befinder sig placeret som nummer 2 på 3 point. Bayer Leverkusen går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med 3 point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt. FC Porto rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 3 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på BayArena, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

Når det kommer til mål, er Bayer Leverkusen ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Porto ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Bayer Leverkusen mod FC Porto Optakt

Bayer Leverkusen har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Bayern München tabte de 4-0, FC Porto også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Bayer Leverkusen formåede at vinde 4-0 over Schalke 04. Bayer Leverkusen vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 0 uafgjorte og 3 nederlag. De scorede 10mål, men lukkede også 9 ind.

FC Porto har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Braga nedlagt 4-1, hvorpå Bayer Leverkusen blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Portimonense, der blev slået med 0-2. FC Porto kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 5.

Vi har forsøgt at tage alt i betragtning, såvel formkurver, de forhåndenværende trupper samt indbyrdes regnskab mellem de to klubber. I dén ligning udgør Bayer Leverkusen det bedste væddemål på oddset, når de skal op imod FC Porto i deres kommende kamp.

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v FC Porto.

  • Bayer Leverkusen har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 11 af de seneste 13 kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Bayer Leverkusen scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 6 af de seneste 8 hjemmekampe
  • FC Porto scorede i 27 af deres seneste 29 udekampe
  • FC Porto scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • FC Porto har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe FC Porto har spillet, har begge hold scoret
  • FC Porto har ikke tabt deres seneste 3 kampe

Bayer Leverkusen vs FC Porto – Seneste nyt

Bayer Leverkusen kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod FC Porto.

Sardar Azmoun, Exequiel Palacios, Karim Bellarabi og Florian Wirtz er alle ude af truppen, som Bayer Leverkusen tager imod FC Porto med på BayArena.

Bayer Leverkusen mod FC Porto – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Porto med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Bayer Leverkusen går til kampen mod FC Porto med en 2-1-1 statistik for deres seneste 4 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 4 kampe mellem Bayer Leverkusen og FC Porto.

Bayer Leverkusen mod FC Porto Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Champions League kampe, håber Bayer Leverkusen stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter FC Porto deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Champions League kampe.

Bayer Leverkusen høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. FC Porto sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 3 nederlag. FC Porto holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet Bayer Leverkusen formåede at holde rent mål 4 gange i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Bayer Leverkusen præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens FC Porto snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Bayer Leverkusens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.