Bayer Leverkusen mod Mainz 05 – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Bayer Leverkusenden kommende fredag møder Mainz 05. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Bayer Leverkusen går ind til runde 23 som nummer 1 i Tyskland Bundesliga tabellen med 58 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har Mainz 05 samlet 15 point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Bayer Leverkusen klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Mainz 05, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Bayer Leverkusen har før kampen på fredag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede fem mål. Det er lig med 0.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent seks gange.

Mainz 05 vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fem gange i deres seneste ti opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Bayer Leverkusen har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Tyskland Bundesliga, men kan i stedet vise 18 sejre og fire uafgjorte frem. Bayer Leverkusen er på en imponerende stime af 22 kampe i træk uden nederlag.

Mainz 05 kigger på to sejre, samt ni uafgjorte såvel som 11 nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 34 kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 20 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 18 hjemmekampe
  • Bayer Leverkusen var i vandt 16 af de seneste 18 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Bayer Leverkusen var i vandt 16 af deres seneste 18 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • I de seneste 11 Mainz 05 kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 2.5
  • Mainz 05 har ikke vundet 26 af 28 af deres seneste kampe i Tyskland Bundesliga
  • I de seneste 13 Mainz 05 kampe , har summen af mål været under 3.5
  • Mainz 05 har ikke vundet deres seneste 14 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • I de seneste 11 Mainz 05 kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 3.5

Form Bayer Leverkusen mod Mainz 05

Bayer Leverkusen er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev VfB Stuttgart nedlagt 3-2, hvorefter det blev 3-0 mod Bayern München. Senest måtte også FC Heidenheim bøje sig i et 1-2 nederlag. Bayer Leverkusen vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Tyskland Bundesliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 15 mål og lukkede en.

Mainz 05 har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Union Berlin sluttede 1-1, hvorpå et 3-1 nederlag mod VfB Stuttgart fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Augsburg blev nedlagt med 1-0. Mainz 05 vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Tyskland Bundesliga, som i stedet kastede fire uafgjorte og to nederlag af sig. De lukkede seks mål ind og scorede selv tre.

Bayer Leverkusen tog 34 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Dette har kastet 11 sejre af sig efter 33 mål scoret og fire indkasseret. Mainz 05 opnåede en sejre og fem point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

Bayer Leverkusen vs Mainz 05 – Seneste nyt

Bayer Leverkusen kan have op til fire fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Mainz 05.

Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface og Arthur er alle ude af truppen, som Bayer Leverkusen tager imod Mainz 05 med på BayArena.

Mainz 05 må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Maxim Leitsch, Robin Zentner, Jonathan Burkardt, Philipp Mwene, Karim Onisiwo, Silvan Widmer, Stefan Bell og Nelson Weiper, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til BayArena.

Bayer Leverkusen mod Mainz 05 – indbyrdes historik

Bayer Leverkusen vandt 0-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende fredag. Bayer Leverkusen har generelt overtaget mod Mainz 05,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.22.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Tyskland Bundesliga opgør mellem Bayer Leverkusen og Mainz 05 blev der scoret mindst tre mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Bayer Leverkusen og Mainz 05 var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Bayer Leverkusen mod Mainz 05 Spiltips

Nathan Tella har været stærk for Bayer Leverkusen i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Mainz 05 håber, at Silvan Widmer kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Bayer Leverkusen har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i to kampe, mens nul kastede nederlag af sig. Mainz 05 vandt nul af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede seks uafgjort og tabte fire gange i denne stime. Bayer Leverkusen holdt gæsterne på BayArena fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Mainz 05 præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Bayer Leverkusen presterte 2.1 mål i gjennomsnitt, mens Mainz 05 presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Bayer Leverkusens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Mainz 05 spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.