Bayer Leverkusen mod RB Leipzig i 1. Bundesliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Bayer Leverkusen tager imod RB Leipzig den kommende søndag.

Som nummer 3 har Bayer Leverkusen formået at skrabe 52 point sammen for 29 kampe. Med 51 point har RB Leipzig for 29 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i 1. Bundesliga.

Motivationen bør være på plads hos Bayer Leverkusen, som kan overhale RB Leipzig i stillingen på søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på BayArena.

Bayer Leverkusen oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Bayer Leverkusen præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

RB Leipzig udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.8 kasser pr. kamp, eller 28 mål i alt. De indkasserede også 8 scoringer, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v RB Leipzig.

 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 9 af de seneste 10 hjemmekampe
 • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Bayer Leverkusen har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • RB Leipzig har ikke tabt deres seneste 12 kampe
 • RB Leipzig scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
 • RB Leipzig vandt deres seneste 6 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
 • Bayer Leverkusen har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod RB Leipzig
 • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Bayer Leverkusen har spillet mod RB Leipzig har begge hold scoret
 • Bayer Leverkusen har har ikke vundet i 9 af 11 seneste kampe mod RB Leipzig
 • I 4 ud af 5 seneste Bayer Leverkusen kampe mod RB Leipzig var antallet af mål under 2.5
 • Bayer Leverkusen har scorede i de seneste 5 hjemmekampe i træk de har spillet mod RB Leipzig

Form Bayer Leverkusen mod RB Leipzig

Bayer Leverkusen fortsat skidt kørende.

Bayer Leverkusen er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 2-1 over Wolfsburg samt Hertha Berlin. Serien blev dog bremset mod Bochum i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

RB Leipzig inde i god stime.

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Atalanta, før de bankede Hoffenheim med 3-0. Senest blev Atalanta nedlagt i en 0-2 sejr.

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig – Seneste nyt Bayer Leverkusen kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod RB Leipzig på søndag. Karim Bellarabi, Jonathan Tah, Odilon Kossounou, Sardar Azmoun, Andrej Lunjov og Julian Baumgartlinger er alle ude af truppen, som Bayer Leverkusen tager imod RB Leipzig med på BayArena. RB Leipzig har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere, Sidney Raebiger og Marcel Halstenberg, ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de 2 spillere, som må se til fra sidelinjen, er navne som Sidney Raebiger og Marcel Halstenberg.

Bayer Leverkusen v RB Leipzig Indbyrdes historik

Bayer Leverkusen sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-1 tilbage i november 2021 i 1. Bundesliga. Bayer Leverkusen går ind til opgøret med en historik mod RB Leipzig, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Bayer Leverkusen og RB Leipzig. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayer Leverkusen og RB Leipzig hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på BayArena i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 kasses gange i de seneste 10 encounters opgør mellem disse to klubber. Bayer Leverkusen præsterede et gennemsnit på 1.4 goals mål, mens RB Leipzig landede et snit på 1.6 goals kasser i disse dueller. Begge hold var på tavlen i 7 times af kampene.

Bayer Leverkusen mod RB Leipzig – Hold øje med…

Han har hamret 17 mål ind så langt i turneringen og Christopher Nkunku stod desuden for 4 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Bayer Leverkusen.