Bayer Leverkusen mod Union Berlin i 1. Bundesliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Bayer Leverkusen får besøg af Union Berlin i BayArena. Der er kick off til kampen på BayArena den 8. januar kl. 15:30.

Som nummer 4 har Bayer Leverkusen formået at skrabe 28 point sammen for 17 kampe. Med 27 point har Union Berlin for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i 1. Bundesliga.

De går ind til kampen på BayArena som favoritter, og Bayer Leverkusen har udsigt til at skabe lidt afstand til Union Berlin i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Bayer Leverkusen har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 21 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Union Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v Union Berlin.

 • Bayer Leverkusen scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 13 af de seneste 15 kampe
 • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
 • Bayer Leverkusen har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • Union Berlin scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • Union Berlin har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 Bayer Leverkusen kampe mod Union Berlin var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Bayer Leverkusen kampe mod Union Berlin var summen af mål under 3.5
 • I 3 af de seneste 4 kampe Bayer Leverkusen har spillet mod Union Berlin har begge hold scoret
 • Bayer Leverkusen har scoret imod i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Union Berlin
 • Bayer Leverkusen har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Union Berlin

Form Bayer Leverkusen mod Union Berlin

Bayer Leverkusen fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Bayer Leverkusen i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 5-2 af Eintracht, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Hoffenheim. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Freiburg, som satte sig igennem med 2-1.

Union Berlin håber på yderligere point til samlingen.

Union Berlin har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Greuther Fuerth, hvorefter de opnåede 0-0 mod Freiburg. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Bochum.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Bayer Leverkusen formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.76, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bayer Leverkusen 57% chance for at banke Union Berlin. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Union Berlin udbetaler 4.60 i gevinst på oddset for en sejr.

Bayer Leverkusen v Union Berlin Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Bayer Leverkusen senest mødte Union Berlin i 1. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Bayer Leverkusen som favoritter til sejren i dette opgør. 

Bayer Leverkusen møder Union Berlin med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-1 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 5 kampe mellem Bayer Leverkusen og Union Berlin bød 1 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Bayer Leverkusen og Union Berlin ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på BayArena.

Manden med målnæsen

Hold øje med Patrik Schick når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 8 gange i seks kampe for Bayer Leverkusen, mens sæsontotalen læser 16 kasser lige nu.

Taiwo Awoniyi har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Union Berlin, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.