Bayer Leverkusen mod VfB Stuttgart i 1. Bundesliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på BayArena den kommende lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Bayer Leverkusen som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod VfB Stuttgart.

Bayer Leverkusen indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 35 point efter 20 kampe. På de 20 runder VfB Stuttgart har afviklet, har de indsamlet 18 point og ligger nummer 17 i stillingen.

VfB Stuttgart går ind til kampen mod Bayer Leverkusen på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Bayer Leverkusen går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayer Leverkusen snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 16 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 1 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er VfB Stuttgart ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v VfB Stuttgart.

 • Bayer Leverkusen scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i de seneste 10 kampe
 • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
 • Bayer Leverkusen vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • VfB Stuttgart har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
 • VfB Stuttgart tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • VfB Stuttgart ikke scoret i deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 7 af de seneste 9 kampe
 • Bayer Leverkusen har har ikke tabt i 18 af 19 seneste kampe mod VfB Stuttgart
 • Bayer Leverkusen har scorede i 23 af de senest 24 kampe mod VfB Stuttgart
 • I 11 ud af 13 seneste Bayer Leverkusen hjemmekampe mod VfB Stuttgart var antallet af mål over 2.5
 • Bayer Leverkusen har vandt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod VfB Stuttgart
 • I de seneste 3 kampe i træk Bayer Leverkusen har spillet mod VfB Stuttgart har begge hold scoret

Form Bayer Leverkusen mod VfB Stuttgart

Bayer Leverkusen bøjer sig ikke

Bayer Leverkusen ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Union Berlin. Herefter var de oppe imod B. M’gladbach i en kamp, der sluttede 2-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Augsburg, som blev nedlagt med 5-1.

VfB Stuttgart i ekspresfart mod bunden.

VfB Stuttgart har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af RB Leipzig, før Freiburg satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Eintracht, der satte sig igennem med 2-3.

Med Bayer Leverkusen i rigtig god form i de senere uger, hvor VfB Stuttgart ikke har leveret overbevisende, er et spil på Bayer Leverkusen det oplagte valg. Bookmakerne giver Bayer Leverkusen 67% chance for at tage tre point mod VfB Stuttgart. Det svarer til, at man får 1.50 på oddset for sejr til Bayer Leverkusen, mens uafgjort giver 4.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til VfB Stuttgart betaler dig pengene 6.40 gange igen på oddset.

Bayer Leverkusen v VfB Stuttgart Indbyrdes historik

Bayer Leverkusen havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i septiembre 2021 i 1. Bundesliga. Bayer Leverkusen går ind til opgøret med en historik mod VfB Stuttgart, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Bayer Leverkusen og VfB Stuttgart. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayer Leverkusen og VfB Stuttgart hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på BayArena i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Patrik Schick. Han har vist flaget for Bayer Leverkusen med 18 mål for sæsonen og stod desuden for 6 i de seneste seks kampe.

VfB Stuttgart har til gengæld forhåbninger om, at Konstantinos Mavropanos kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.