Bayern brager igennem Benfica i Champions League

Vi er fremme ved i 4. runde i gruppespillet i dette års i Champions League, og der venter en spændende kamp på Fussball Arena München. Her tager Bayern München imod Benfica den kommende tirsdag i en duel, hvor tre vigtige point er på spil. 

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 7 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe. 

Hvad målscoring angår, er Benfica ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Bayern München vs Benfica statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Bayern München giver 1.16 for en sejr, uafgjort betaler 8.00 retur, mens Benfica giver 19.00 på oddset.

Bayern München har vist fremragende form i Champions League-turneringen indtil nu, og står på maksimumpoint inden runde 4 af gruppespillet. De er kun marginaler fra at sikre videre adgang, hvorfor det nu er vigtigt at få førstepladsen i hus.

Benfica går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 4 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Fussball Arena München, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

 

Facts og finurligheder for Bayern München vs Benfica.

  • Bayern München har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 40 af 42 kampe.
  • Benfica er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Benfica har ikke indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Benfica kampe var antal mål UNDER 3.5.

Lineup Bayern München vs Benfica

Form Bayern München møder Benfica

Bayern München har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hoffenheim med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 5-0 mod B. M’gladbach. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-2 over Union Berlin.

Benfica har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-4 kamp mod Bayern München, før de sejrede 1-0 mod Vizela. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-1 nederlag mod Estoril.

Bayern München v Benfica Indbyrdes historik

Bayern München blæste fuldstændig Benfica omkuld med sejre på 4-0 og 5-1 i deres seneste møder i Champions League. Bookmakerne har Bayern München som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.16, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bayern München 86% chance for at banke Benfica. En pointdeling betaler 8.00 i gevinst på oddset, hvor imod Benfica udbetaler 19.00 i gevinst på oddset for en sejr. Bayern München går ind til opgøret med en historik mod Benfica, der siger 4-1-0 for deres seneste 5 kampe i Champions League. Af de seneste 5 kampe mellem Bayern München og Benfica kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Bayern München spilles til 1.16, mens bedste odds på uafgjort er 8.00. Endelig kaster en udesejr til Benfica 19.00 af sig på oddset.

Hold øje med…

Robert Lewandowski har leveret varen for Bayern München i deres seneste kampe. Både han og hans klubkammerater satser på, at han kan føje flere mål til de 6, han præsterede i deres seneste seks kampe. Benfica håber, Andre Almeida kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 1 mål i de seneste seks kampe, og Benfica har brug for hans igen.