Bayern München mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Gæsterne fra Arsenal ankommer til deres returkamp i Champions League mod Bayern München på Fussball Arena München den kommende onsdag. Den første kamp var en spændende affære, som mundede i et 2-2 resultat.

Efter at have spillet en yderst underholdende og målrig uafgjort i den første kamp starter Arsenal og Bayern München nærmest fra scratch i dette returkamp. Begge skal bare bruge én scoring for at sikre den videre adgang, men spiller de som i første kamp bliver det et brag igen.

Bayern München har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Arsenal går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti opgør. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

 • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 hjemmekampe i Champions League
 • Bayern München har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe i Champions League
 • Bayern München har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe i Champions League
 • Bayern München har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
 • 11 af Bayern München’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
 • Arsenal scorede i 30 af deres seneste 32 kampe i Champions League
 • I 10 af de seneste 12 udekampe Arsenal har spillet i Champions League, har begge hold scoret
 • Arsenal har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
 • Arsenal scorede i 14 af deres seneste 15 udekampe i Champions League
 • Der er scoret imod Arsenal i 14 af de seneste 16 udekampe i Champions League
 • I de seneste 3 Bayern München hjemmekampe mod Arsenal var summen af mål over 5.5
 • I de seneste 6 kampe i træk Bayern München har spillet mod Arsenal har begge hold scoret
 • Bayern München har i vandt 3 af de seneste 4 kampe mod Arsenal i Champions League været involveret i opgør med over 5.5 mål
 • I de seneste 6 Bayern München kampe mod Arsenal var summen af mål over 2.5
 • I de seneste 3 Bayern München hjemmekampe mod Arsenal var summen af mål over 4.5

Odds til kampen mellem Bayern München og Arsenal leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Bayern München (2.38) | Uafgjort (3.60) | Arsenal (2.80)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.30) | Over 2.5 (1.61)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.38) | BTTS Nej (1.53)

Mangler du en bookmaker til Bayern München mod Arsenal? Få et risikofrit væddemål her.

Bayern München vs Arsenal – Seneste nyt

Bayern München kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp.

Alphonso Davies, Kingsley Coman, Noel Aseko-Nkili, Konrad Laimer, Daniel Peretz, Serge Gnabry, Bouna Sarr og Tarek Buchmann er alle ude af truppen, som Bayern München tager imod Arsenal med på Fussball Arena München.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Fussball Arena München.

Lineup Bayern München vs Arsenal

Form Bayern München mod Arsenal

Bayern München har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-2 mod FC Heidenheim, hvorefter de opnåede 2-2 mod Arsenal. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod FC Köln.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Arsenal i øjeblikket. Mod Brighton satte de sig igennem i en 0-3 sejr, før de spillede 2-2 mod Bayern München. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Aston Villa.

Bayern München mod Arsenal – indbyrdes historik

Bayern München mod Arsenal ser ud til at være en meget lige kamp, da begge har fire wins hver fra deres seneste ti encounters. Med en sådan nylig historik ser det ud til at være en svær kamp at forudsige, når de mødes næste gang på Fussball Arena München.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af de seneste ti kampe mellem Bayern München og Arsenal.

Bayern München vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Arsenal vandt fem af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til to nederlag. Bayern München præsterede at åbne scoringen ikke færre end syv gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Arsenal præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i otte af deres seneste 10 udekampe.

Bayern München mod Arsenal – Formstærke spillere

Det har været en god sæson for Fussball Arena München, der lige nu står på 32 mål i ligaen og Bayern München håber på skarpretteren igen, når de møder Arsenal.