Lewandowski og Bayern på rekordjagt mod Augsburg

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Augsburg på Allianz Arena den 22. maj kl. 15:30 i 34 runde i 1. Bundesliga i 1. Bundesliga. Alt andet end hjemmesejr til Bayern München vil være en overraskelse. Bayern München er placeret nummer 1 i stillingen med 75 point for 33 kampe, og 39 point bagefter efter 33 kampe ligger Augsburg nummer 12.

Bayern München inde i god stime.

Bayern München vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Bayern München seneste 3 kampe byder på et 2-1 nederlag mod Mainz 05, en 6-0 sejr mod B. M’gladbach og senest en 2-2 uafgjort mod Freiburg .

Bayern München har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på lørdag.

Augsburg drømmer om at stoppe ringe stime.

Sejren i sidste runde faldt på et tørt sted i en sæson, hvor resultaterne generelt ikke har levet op til forventningerne for Augsburg. Augsburg seneste 3 kampe byder på et 3-2 nederlag mod FC Koln, et 2-1 nederlag mod VfB Stuttgart og senest en 2-0 sejr mod Werder Bremen .

Bayern München vs Augsburg h2h

Bayern München skal udvide sejrsstimen

Et væddemål på Bayern München til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Augsburg var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i januar 2021 og 2-0 i marts 2020. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Bayern München på det seneste har været i stand til at “læse” Augsburg godt med en 8-2-0 historik i 1. Bundesliga før denne kamp.

Stats and facts for Bayern München and Augsburg.

  • Bayern MünchenBayern München er ubesejret i de seneste 26 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern MünchenBayern München har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Bayern MünchenBayern München har scoret i seneste 92 af 94 kampe;
  • Bayern MünchenBayern München har scoret i de seneste 22 hjemmebane kampe i træk.
  • AugsburgAugsburg har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • AugsburgAugsburg har tabt i seneste 8 af 9 udebane kampe;
  • AugsburgAugsburg har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • AugsburgI 4 of 6 seneste Augsburg kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Bayern München giver 1.13 for en sejr, uafgjort betaler 10.00 retur, mens Augsburg giver 19.00 på oddset.