Bayern München på revanchetogt mod Gladbach fredag aften

Der venter B. M’gladbach en svær kamp, når de brager ind i topholdet Bayern München den kommende fredag til en kamp i 1. Bundesliga på Allianz Arena. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Som nummer 1 har Bayern München formået at skrabe 43 point sammen for 17 kampe. Med 19 point har B. M’gladbach for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 14 i 1. Bundesliga.

B. M’gladbach vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Bayern München, når de to klubber brager sammen i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 3.2 mål pr. opgør med 32 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 9 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 4 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er B. M’gladbach ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v B. M’gladbach.

 • Bayern München scorede i 47 af deres seneste 49 hjemmekampe
 • Bayern München vandt 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Bayern München har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
 • I de seneste 4 udekampe i træk Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Borussia Mönchengladbach i 13 af de seneste 15 udekampe
 • Borussia Mönchengladbach har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • Borussia Mönchengladbach tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • I 8 ud af 9 seneste Bayern München kampe mod Borussia Mönchengladbach var antallet af mål over 2.5
 • I 7 af de seneste 9 kampe Bayern München har spillet mod Borussia Mönchengladbach har begge hold scoret
 • Bayern München har scorede i 12 af de senest 13 kampe mod Borussia Mönchengladbach
 • Bayern München har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod Borussia Mönchengladbach
 • I 18 ud af 20 seneste Bayern München kampe mod Borussia Mönchengladbach var antallet af mål over 1.5

Form Bayern München mod B. M’gladbach

Bayern München på fortsat vinderkurs.

Bayern München er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Mainz 05 nedlagt 2-1, hvorefter det blev 5-0 mod VfB Stuttgart. Senest måtte også Wolfsburg bøje sig i et 4-0 nederlag.

B. M’gladbach fastlåst i elendig stime.

Bare ét point forhindrer B. M’gladbach i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-1 og 2-3 mod RB Leipzig og Eintracht. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Hoffenheim.

Bayern München v B. M’gladbach Indbyrdes historik

Hverken Bayern München eller B. M’gladbach formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 1. Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Bayern München som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.21, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bayern München 83% chance for at banke B. M’gladbach. En pointdeling betaler 7.00 i gevinst på oddset, hvor imod B. M’gladbach udbetaler 12.50 i gevinst på oddset for en sejr. Bayern München møder B. M’gladbach med en historik imellem klubberne, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Bayern München og B. M’gladbach bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayern München og B. M’gladbach hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Allianz Arena i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Robert Lewandowski når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Bayern München, mens sæsontotalen læser 19 kasser lige nu.

Jonas Hofmann har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for B. M’gladbach, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.