Bayern skal banke videre mod Bayer i München

Bayern München tager imod Bayer Leverkusen på Allianz Arena den 20. april kl. 20:30 i 1. Bundesliga. Her er Bayern München med 1.36 store favoritter til at tage alle tre point. Bayern München er placeret nummer 1 i stillingen med 68 point for 29 kampe, og 21 point bagefter efter 29 kampe ligger Bayer Leverkusen nummer 5.

Der er behov for en sejr af Bayer Leverkusen, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Bayern München den kommende tirsdag.

Bayern München fortsætter pointhøsten.

Bayern München går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Bayern Münchens 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Union Berlin, hvorefter fulgte en 1-0 sejr mod PSG i Champions League, mens de senest udspillede Wolfsburg 3-2.

Bayern München har leveret solide præstationer på hjemmebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende tirsdag.

Bayer Leverkusen håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Bayer Leverkusen, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Bayer Leverkusen en 2-1 sejr mod Schalke 04, herefter fulgte en 0-0 uafgjort mod Hoffenheim, mens de i den seneste kamp smadrede FC Köln i en 3-0 sejr.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Bayer Leverkusen passe på ikke at blive massakreret den kommende tirsdag.

Bayern München vs Bayer Leverkusen h2h

Head-2-Head

Bayern München skal udvide overlegen historik

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i december 2020 i 1. Bundesliga. Der er næsten mål-garanti, når Bayern München møder Bayer Leverkusen, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. Bayern München plejer at være glade for at møde Bayer Leverkusen, og tog sig kærligt af alle tre point 6 gange i de seneste 10 kampes i 1. Bundesliga.

  • Bayern München er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Bayern München er ubesejret i de seneste 24 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 88 af 90 kampe.
  • Bayer Leverkusen er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Bayer Leverkusen har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Bayer Leverkusen kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Bayern München giver 1.36 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens Bayer Leverkusen giver 7.00 på oddset.