Bayern bukker begge ender sammen på Bielefeld

Top møder bund når Bayern München skal teste formen af mod Arminia Bielefeld til en kamp i 1. Bundesliga på Allianz Arena. Bayern München indtager en uovertruffen 1. plads med 48 point efter 20 kampe. Arminia Bielefeld har 17 point og er på en skidt 16. plads i tabellen.

Bayern München har indtil videre været deres vanlige suveræne selv i denne sæson i 1. Bundesliga. En sejr mod rivalerne fra Arminia Bielefeld vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Bayern München på fortsat vinderkurs.

Bayern München er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 18 point ud af 18 mulige. Bayern München’s 3 seneste kampe startede med en 4-0 sejr mod Schalke 04
efterfulgt af en 4-1 sejr mod Hoffenheim hvorefter de senest udspillede Hertha Berlin 1-0. Hvorefter de drog til Qatar og vandt klub-VM.

Bayern München gik ind til sæsonen som guld-favoritter, og i deres nuværende form kan ikke mange konkurrenter røre dem.

Med 6 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på eget græs som Bayern München. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende mandag.

Arminia Bielefeld drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Arminia Bielefeld igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. Arminia Bielefeld’s 3 seneste kampe startede med en 3-0 sejr mod VfB Stuttgart, efterfulgt af et 5-1 nederlag mod Eintracht Frankfurt, hvorefter de senest tabte 3-1 til FC Köln.

Arminia Bielefeld gik efter at sikre en ny sæson i 1. Bundesliga, men skal målet nås, kræver det andre boller på suppen.

Arminia Bielefeld står noteret for 3 nederlag i de seneste 5 kampe siden november på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Bayern München vs Arminia Bielefeld h2h

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i oktober 2020 i 1. Bundesliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Bayern München plejer at være glade for at møde Arminia Bielefeld, og tog sig kærligt af alle tre point 8 gange i de seneste 10 kampe i 1. Bundesliga.

  • Bayern München har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München er ubesejret i de seneste 19 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 8 af 9 kampe.
  • Arminia Bielefeld har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Arminia Bielefeld kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 3 seneste Arminia Bielefeld kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Bayern München er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 1.13 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver Bayern München 88% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 9.50 på oddset, hvorimod Arminia Bielefeld giver 23.00 gange pengene retur.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.29 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 78% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 3.50 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics