Bayern München mod Borussia Dortmund i 1. Bundesliga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Borussia Dortmund øjner muligheden for at forkorte afstanden op til førerholdet i 1. Bundesliga, Bayern München, når de krydser klinger på Allianz Arena.

Bayern München indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 72 point efter 30 kampe. På de 30 runder Borussia Dortmund har afviklet, har de indsamlet 63 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Borussia Dortmund vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Bayern München, når de to klubber brager sammen i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Bayern München har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 10 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Borussia Dortmund ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v Borussia Dortmund.

  • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 hjemmekampe
  • Bayern München har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
  • Bayern München vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Bayern München i 6 af de seneste 8 kampe
  • I 9 ud af 10 seneste Bayern München kampe mod B. Dortmund var antallet af mål over 3.5
  • Bayern München har scorede i 19 af de senest 21 hjemmekampe mod B. Dortmund
  • Bayern München har vandt i 9 af 10 seneste kampe mod B. Dortmund
  • I 9 ud af 10 seneste Bayern München kampe mod B. Dortmund var antallet af mål over 2.5
  • I 6 ud af 8 seneste Bayern München kampe mod B. Dortmund var antallet af mål over 4.5

Form Bayern München mod Borussia Dortmund

Bayern München fortsætter pointhøsten.

Bayern München virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Augsburg, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Villarreal, hvorpå Arminia Bielefeld blev besejret 3-0.

Borussia Dortmund fortsætter pointhøsten.

Borussia Dortmund har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-4 til RB Leipzig. De svarede stærkt igen mod VfB Stuttgart, som blev slået 0-2, før de sejrede 6-1 over Wolfsburg.

Bayern München v Borussia Dortmund Indbyrdes historik

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i December 2021 i 1. Bundesliga. Bayern München går ind til opgøret med en historik mod Borussia Dortmund, der siger 9-0-1 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Bayern München og Borussia Dortmund bød 9 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Bayern München og Borussia Dortmund ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Allianz Arena.

Bayern München mod Borussia Dortmund – Formstærke spillere

Med 32 mål i løbet af denne 1. Bundesliga sæson, har Robert Lewandowski så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.