Bayern München kan fejre endnu en titel mod ærkerivalerne lørdag aften

Hjemmesejr til Bayern München virker, vurderet ud fra oddset, nærmest som en formsag den kommende lørdag. I hjemmeholdets nuværende form ligner B. M’gladbach blot endnu en forhindring, der skal verfes til side. Bayern München er placeret som nummerbrilliantly 1 i stillingen med 71 point for 31 kampe. B. M’gladbach ligger til gengæld 25 point bagefter som nummer 7.

Bayern München håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Bayern München, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Bayern München en 3-2 sejr mod Wolfsburg, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Bayer Leverkusen, mens de i den seneste kamp tabte 2-1 til Mainz 05.

Bayern München har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende lørdag.

B. M’gladbach inde i god stime.

B. M’gladbach går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I B. M’gladbachs 3 sidste kampe har de været igennem en 4-0 sejr mod Eintracht,
hvorefter fulgte et 3-2 nederlag mod Hoffenheim, mens de senest smadrede Arminia Bielefeld 5-0.

B. M’gladbach står noteret for 4 nederlag i de seneste 6 kampe siden februar på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Bayern München vs B. M’gladbach h2h

Head-2-Head

Bayern München jagter fire på stribe

Bayern München tabte deres seneste indbyrdes møde i 1. Bundesliga, da B. M’gladbach noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Bayern München sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i 1. Bundesliga sætter Bayern München næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder B. M’gladbach.

  • Bayern München er ubesejret i de seneste 25 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 90 af 92 kampe;
  • Bayern München har scoret i de seneste 21 hjemmebane kampe i træk.
  • B. M’gladbach har scoret i seneste 28 af 30 kampe;
  • I 10 of 12 seneste B. M’gladbach kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 7 seneste B. M’gladbach kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 seneste B. M’gladbach kampe i træk var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Bayern München giver 1.33 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens B. M’gladbach giver 7.50 på oddset.