Bayern München elsker hjemmekampe mod Dortmund

Bayern München tager imod B. Dortmund på Allianz Arena i runde 24 i 1. Bundesliga den kommende lørdag. Med en placering som nummer 1 i tabellen har Bayern München samlet 52 point efter 23 kampe. På 39 point befinder B. Dortmund sig rangeret som nummer 5 for lige så mange kampe.

Der er behov for en sejr af B. Dortmund, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Bayern München på lørdag.

Bayern München fortsætter pointhøsten.

Bayern München går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Bayern Münchens 3 seneste kampe har de været ude for et 2-1 nederlag mod Eintracht Frankfurt, hvorpå fulgte en 4-1 sejr mod Lazio i Champions League for senest at smadrede FC Köln 5-1.

Bayern München har hjemme taget 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende lørdag.

B. Dortmund inde i god stime.

B. Dortmund vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe sikrede Dortmund sig en 4-0 sejr mod Schalke 04, før de vandt en 3-0 sejr mod Arminia Bielefeld for så senest at præstere en 1-0 sejr mod B. M’gladbach.

Med 3 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra B. Dortmund vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Bayern München vs B. Dortmund h2h

Head-2-Head

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i november 2020 i 1. Bundesliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Bayern München nyder generelt et vist overtag mod B. Dortmund, som de har besejret 7 gange i deres 10 seneste møder i 1. Bundesliga.

  • Bayern München er ubesejret i de seneste 21 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 82 af 84 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Bayern München kampe var antal mål OVER 2.5.
  • B. Dortmund er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 23 af 25 kampe;
  • I 11 of 13 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 7 seneste B. Dortmund kampe i træk var antal mål OVER 2.5.