Bayern München mod Greuther Fuerth i 1. Bundesliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Bayern München skal teste formen af mod Greuther Fuerth på søndag, når de mødes i 1. Bundesliga på Allianz Arena. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Som ligaens førerhold har Bayern München gjort krav på 52 point efter 22. På plads 18 i tabellen har Greuther Fuerth indsamlet 13 point for 22 kampe.

Greuther Fuerth vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Bayern München, når de to klubber brager sammen i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 2.9 mål pr. opgør med 29 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 12 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 4 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Greuther Fuerth ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 24 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v Greuther Fuerth.

  • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 hjemmekampe
  • Bayern München vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Bayern München har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Greuther Fürth har ikke vundet deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Greuther Fürth i de seneste 18 udekampe
  • Greuther Fürth tabte 12 af 13 af deres seneste udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Greuther Fürth har spillet, har begge hold scoret
  • Bayern München har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Greuther Fürth
  • Bayern München har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Greuther Fürth
  • Bayern München har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Greuther Fürth

Form Bayern München mod Greuther Fuerth

Bayern München håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Bayern München først at banke Hertha Berlin med 4-1. Herefter nedlagde de også RB Leipzig med 3-2, inden stimen stoppede mod Bochum, der vandt en 4-2 sejr.

Greuther Fuerth fortsætter pointhøsten.

Greuther Fuerth har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Mainz 05 med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Wolfsburg. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Hertha Berlin.

Bayern München v Greuther Fuerth Indbyrdes historik

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i September 2021 i 1. Bundesliga. Bayern München går ind til opgøret med en historik mod Greuther Fuerth, der siger 3-0-0 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Bayern München og Greuther Fuerth ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Allianz Arena.

Topscorer i form

Hold øje med Robert Lewandowski når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 8 gange i seks kampe for Bayern München, mens sæsontotalen læser 26 kasser lige nu.

Branimir Hrgota har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Greuther Fuerth, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.