Bayern München mod Hoffenheim – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Hoffenheim ankommer til Fussball Arena München på fredag for at udfordre Bayern München i Tyskland Bundesliga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Bayern München er nummer 2 i tabellen med 38 point efter 15 kampe, mens Hoffenheim rangerer som nummer 7 med 24 point efter 16 kampe.

Hold godt øje med mål, når Hoffenheim spiller kamp på fredag, for begge hold var på tavlen utrolige 11 gange i træk i deres kampe.

Bayern München ankommer til deres næste Tyskland Bundesliga kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.1 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 31 gange, mens de også indkasserede 11. Det er i gennemsnit 1.1 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fem gange.

Hoffenheim har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 21 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Bayern München har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson efter 15 kampe. De kan i stedet fremvise 12 sejre og to uafgjorte. Bayern München var på måltavlen i deres seneste 42 i træk.

Hoffenheim kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i Tyskland Bundesliga. Hoffenheim scorede mindst én gang i deres 20 forudgående kampe.

Vores tip

  • Bayern München scorede i 150 af deres seneste 152 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München scorede i deres seneste 64 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München har ikke tabt 35 af 37 af deres seneste hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München scorede i 37 af deres seneste 39 hjemmekampe
  • 18 af Bayern München’s seneste 19 kampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål
  • I 25 af de seneste 27 kampe Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 53 af de seneste 55 kampe
  • I 21 af de seneste 23 kampe Hoffenheim har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hoffenheim i 38 af de seneste 40 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Hoffenheim scorede i deres seneste 20 kampe i Tyskland Bundesliga

Form Bayern München mod Hoffenheim

Bayern München er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Manchester United nedlagt 0-1, hvorefter det blev 3-0 mod VfB Stuttgart. Senest måtte også Wolfsburg bøje sig i et 1-2 nederlag. Bayern München har vist potent form på Fussball Arena München med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 27 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

De seneste tre kampe har for Hoffenheim givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Bochum med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod RB Leipzig. Deres seneste opgør, mod Darmstadt, indbragte et point i en 3-3 kamp. Hoffenheim vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Bayern München vandt fire kampe, scorede 19 mål og indkasserede 11 i deres foregående syv kampe mod hold fra den bedste halvdel af Tyskland Bundesliga tabellen. Dette indbragte dem i alt 14 point. Hoffenheim vandt to sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. De scorede 12 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem seks point.

Bayern München vs Hoffenheim – Seneste nyt

Bayern München kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på fredag igen skal i kamp.

Konrad Laimer, Jamal Musiala, Noussair Mazraoui, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Tarek Buchmann og Raphael Guerreiro er blandt de syv spillere, som mangler for Bayern München på fredag.

I værste fald må Hoffenheim finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga.

Det er navne som Bambase Conte, Mergim Berisha, Marco John, Florian Grillitsch og Dennis Geiger, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Fussball Arena München.

Bayern München mod Hoffenheim – indbyrdes historik

Bayern München sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Hoffenheim. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Bayern München og Hoffenheim senest mødte hinanden i Tyskland Bundesliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Fussball Arena München. Bayern München plejer at være ok med at møde Hoffenheim, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Fussball Arena München.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Bayern München og Hoffenheim blev der scoret højst to mål. I syv af de tidligere ti kampe mellem Bayern München og Hoffenheim scorede begge hold.

Bayern München mod Hoffenheim Spiltips

Med 21 mål i løbet af denne Tyskland Bundesliga sæson, har Harry Kane så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Bayern München var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også nul nederlag i denne serie. Hoffenheim sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. Bayern München præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Fussball Arena München.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Bayern München opererer med et snit på 2.6 mål i disse dueller, mens Hoffenheim ligger på 1.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Bayern Münchens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.