Bayern München mod Inter Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Bayern München går ind på Fussball Arena München til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Inter på tirsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Bayern München er i blændende form før deres sidste kamp i gruppespillet af Champions League, hvor de indtil videre har nappet fem sejre. De er selvfølgelig nummer et og for længst videre i turneringen, så motivation ligger muligvis et tvivlsomt sted før denne sidste kamp.

Med 10 point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League har Inter allerede sikret videre adgang til næste runde. Førstepladsen er dog uden for rækkevidde, hvorfor der er meget lidt på spil i denne sidste runde.

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 2.8 mål pr. opgør med 28 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 6 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe.

Bayern München mod Inter Optakt

Bayern München er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Hoffenheim nedlagt 0-2, hvorefter det blev 0-3 mod Barcelona. Senest måtte også Mainz 05 bøje sig i et 6-2 nederlag. Bayern München har vist potent form på Fussball Arena München med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 23 mål, mens de tillod 4 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Inter har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fiorentina nedlagt 3-4, hvorpå Viktoria Plzen blev fejet til side med 4-0. Senest gik formen ud over Sampdoria, der blev slået med 3-0. Inter vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Vi regner med, at Bayern München sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Inter. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Fussball Arena München udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for Bayern München v Inter.

 • Bayern München scorede i 29 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • Bayern München har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
 • Bayern München har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
 • Bayern München scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • Bayern München vandt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Inter scorede i 34 af deres seneste 36 kampe
 • I 13 af de seneste 15 udekampe Inter har spillet, har begge hold scoret
 • Inter scorede i 17 af deres seneste 18 udekampe
 • Der er scoret imod Inter i 14 af de seneste 15 udekampe
 • Inter har ikke tabt deres seneste 6 kampe
 • I 5 ud af 6 seneste Bayern München kampe mod Inter var antallet af mål under 2.5
 • I 5 ud af 6 seneste Bayern München kampe mod Inter var antallet af mål under 3.5
 • Bayern München har har ikke vundet i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Inter
 • Bayern München har scorede i 5 af de senest 6 kampe mod Inter
 • Bayern München har scoret imod i de seneste 3 hjemmekampe i træk de har spillet mod Inter

Bayern München vs Inter – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Bayern München, når de skal i aktion mod Inter.

Manuel Neuer og Bouna Sarr er blandt de 2 spillere, som mangler for Bayern München på tirsdag.

Inter har en næsten fuld trup til rådighed den kommende tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Danilo D’Ambrosio og Marcelo Brozovic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Inter, når de drager til Fussball Arena München.

Bayern München mod Inter – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Bayern München med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. Bayern München vandt 5 opgør, mens Inter sejrede 4 gange. En hjemmesejr giver odds 1.40 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 7.00.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 kampe mellem Bayern München og Inter.

Bayern München mod Inter Spiltips

Edin Dzeko virker til at være i anstændig form for Inter, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Bayern München, som er store favoritter til sejren på tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Leroy Sane, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Bayern München var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Inter sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. Der virker til at være en god chance for at se Bayern München på tavlen på tirsdag, eftersom Inter kun formåede at holde rent bur 1 gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne præsterede trods alt 1 clean sheets i deres foregående 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Bayern München præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Inter snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af Bayern Münchens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.