Bayern München klasker Köln længere ned i kulkælderen

Der venter FC Köln en svær kamp, når de brager ind i topholdet Bayern München på lørdag til en kamp i 1. Bundesliga på Allianz Arena. Med en placering som nummer 1 i tabellen har Bayern München samlet 49 point efter 22 kampe. På 21 point befinder FC Köln sig rangeret som nummer 14 for lige så mange kampe.

false

Bayern München inde i god stime.

Bayern München vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe spillede Bayern München 3-3 mod Arminia Bielefeld, før de led et 2-1 nederlag mod Eintracht Frankfurt for så senest at præstere en knusende 4-1 sejr mod Lazio i Champions League.

Bayern München har leveret solide præstationer på hjemmebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på lørdag.

FC Koln drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for FC Köln igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I FC Kölns 3 seneste kampe vandt de 2-1 mod B. M’gladbach, hvorpå fulgte et 2-0 nederlag mod Eintracht Frankfurt for senest at tabe 1-0 til VfB Stuttgart.

FC Köln kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 udekampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for FC Köln.

Bayern München vs FC Koln h2h

Bayern München vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på RheinEnergieSTADION i oktober 2020 i 1. Bundesliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Bayern München nyder generelt et vist overtag mod FC Köln, som de har besejret 9 gange i deres 10 seneste møder i 1. Bundesliga.

  • Bayern München er ubesejret i de seneste 20 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 81 af 83 kampe;
  • I 9 of 11 seneste Bayern München kampe var antal mål OVER 2.5.
  • FC Koeln har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Koeln kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Koeln har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste FC Koeln kampe var antal mål UNDER 3.5.