Bayern München skal sejle kvalifikation stille i havn mod Lazio

Bayern München byder velkommen til Lazio onsdag d. 17. marts kl. 21.00 på Allianz Arena. Det er returkampen i deres opgør i 1/8-finalen i Champions League, og Bayern München går ind til kampen med en 4-1 føring.

Det er snart nogle runder siden, at Lazio senest smagte sejrens sødme i Champions League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Bayern München.

Bayern München fortsætter pointhøsten.

Bayern München vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe ydmygede Bayern München FC Köln med en 4 måls sejre, før de vandt en 4-2 sejr mod Dortmund for så senest at præstere en 3-1 sejr mod Werder Bremen.

Håbet før sæsonen hed titler, og Bayern München behøver indtil videre ikke justere på dén målsætning.

Bayern München har leveret solide præstationer på eget græs med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende onsdag.

Lazio fortsat skidt kørende.

End ikke sejren i sidste runde kan dække over, at formen hos Lazio har været dårlig i den senere tid. Lazio måtte bide i græsset mod Bologna i et 2-0 nederlag, hvorefter de led et 3-1 nederlag mod Juventus, inden de nedlagde Crotone 3-2 i deres foregående tre kampe.

Lazio formåede ikke at vinde én eneste af deres seneste seks udekampe i Champions League. Tre af dem sluttede dog uafgjort.

Lazio står noteret for 4 nederlag i de seneste 6 kampe siden januar på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Bayern München vs Lazio h2h

Head-2-Head

Bayern München look to avenge rare defeat

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i februar 2021 i Champions League.

  • Bayern München er ubesejret i de seneste 18 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 17 af 18 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe.
  • Lazio ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Lazio ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Lazio er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Lazio har scoret i seneste 17 af 19 kampe.