Bo Svenssons drenge i sæsonens vanskeligste opgave mod Bayern

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Mainz 05 på lørdag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til Bayern München vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Bayern München er placeret som nummer 1 i tabellen med 34 point efter 14 kampe. Mainz 05 ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 21 point ovenpå deres 14 opgør.

Mainz 05 vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Bayern München, når de to klubber brager sammen i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 3.2 mål pr. opgør med 32 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 3 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Mainz 05 ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v Mainz 05.

  • Bayern München har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 107 af 109 kampe.
  • Mainz 05 har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Mainz 05 kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Mainz 05 har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod Mainz 05 i de seneste 7 af 9 kampe.

Form Bayern München mod Mainz 05

Bayern München i fantastisk form.

Bayern München ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Bayern München er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Arminia Bielefeld nedlagt 1-0, hvorefter det blev 3-2 mod B. Dortmund. Senest måtte også Barcelona bøje sig i et 3-0 nederlag.

Mainz 05 drømmer om mere.

Mainz 05 har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Mainz 05 har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Koln sluttede 1-1, hvorpå et 2-1 nederlag mod VfB Stuttgart fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Wolfsburg blev nedlagt med 3-0.

Bayern München v Mainz 05 Indbyrdes historik

Bayern München trak det korteste strå, da Mainz 05 vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Resultatet var revanche for den 5-2 sejr Bayern München noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Bayern München som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.21, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bayern München 83% chance for at banke Mainz 05. En pointdeling betaler 7.00 i gevinst på oddset, hvor imod Mainz 05 udbetaler 11.50 i gevinst på oddset for en sejr. Bayern München går ind til opgøret med en historik mod Mainz 05, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Bayern München og Mainz 05 kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 9 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayern München og Mainz 05 hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Allianz Arena i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Robert Lewandowski når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Bayern München, mens sæsontotalen læser 16 kasser lige nu.

Jonathan Burkardt har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Mainz 05, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.