Bayern München mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det sluttede 3-0 i den første duel, så nu er afgørelsens time inde for gæsterne fra Manchester City og hjemmeholdet Bayern München. Deres returkamp i Champions League finder sted på Fussball Arena München på onsdag.

Kvalifikationen til næste runde burde være sikret for Manchester City oven på deres fremragende 3-0 sejr i den første kamp. Bayern München har en kæmpe opgave foran sig, og det virker urealistisk, at de får næste runde at se.

Det vil kræve intet mindre end et mirakel for Bayern München at vende den samlede 3-0 score fra den første kamp til videre adgang til næste runde. Oven på så stor en øretæve er spørgsmålet nok, om deres selvtillid har lidt så stort et knæk, at de vil være lige så paralyserede i returkampen.

Bayern München v Manchester City statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Bayern München spilles til 2.70, mens bedste odds på uafgjort er 3.80. Endelig kaster en udesejr til Manchester City 2.38 af sig på oddset.

Bayern München er velkørende på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Bayern München præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede seks mål, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i syv af dem.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i seks scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur seks gange.

 • Bayern München scorede i 41 af deres seneste 42 hjemmekampe
 • Bayern München scorede i 40 af deres seneste 42 kampe
 • Bayern München har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste hjemmekampe
 • 8 af Bayern München’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
 • Bayern München var i vandt 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • Manchester City har ikke tabt deres seneste 13 kampe
 • Manchester City scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
 • Manchester City har i vandt 6 af de seneste 8 kampe ikke indkasseret et mål
 • Manchester City var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
 • Manchester City vandt deres seneste 9 kampe
 • I 4 ud af 5 seneste Bayern München kampe mod Manchester City var antallet af mål over 2.5
 • Bayern München har i tabte 3 af de seneste 4 kampe mod Manchester City været involveret i opgør med over 2.5 mål
 • Bayern München har scoret imod i 5 af de senest 6 kampe mod Manchester City
 • Bayern München har tabte i 3 af 4 seneste kampe mod Manchester City
 • Bayern München har scorede i de seneste 3 hjemmekampe i træk de har spillet mod Manchester City

Odds til kampen mellem Bayern München og Manchester City leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Bayern München (2.70) | Uafgjort (3.80) | Manchester City (2.38)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.50) | Over 2.5 (1.53)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.50) | BTTS Nej (1.50)

Mangler du en bookmaker til Bayern München mod Manchester City? Få et risikofrit væddemål her.

Bayern München vs Manchester City – Seneste nyt

Bayern München kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester City den kommende onsdag.

Noussair Mazraoui, Manuel Neuer, Leon Goretzka, Sadio Mane og Bouna Sarr er blandt de fem spillere, som mangler for Bayern München den kommende onsdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Bayern München. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Fussball Arena München.

Lineup Bayern München vs Manchester City

Form Bayern München mod Manchester City

De seneste tre kampe har for Bayern München givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Freiburg med 0-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod Manchester City. Deres seneste opgør, mod Hoffenheim, indbragte et point i en1-1 kamp.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Southampton nedlagt 1-4, hvorpå Bayern München blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Leicester, der blev slået med 3-1.

Bayern München mod Manchester City – indbyrdes historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Bayern München giver 2.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.80 retur, mens Manchester City giver 2.38 på oddset.

Bayern München var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også en nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Bayern München præsterede at åbne scoringen ikke færre end otte gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Manchester City præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i otte af deres seneste 10 udekampe.

Bayern München mod Manchester City – Hold øje med…

Fussball Arena München er i fremragende form for Manchester City, og vi er sikre på, at han ikke har tænkt sig at stoppe på de 32 kasser, han allerede nu har præsteret i denne sæson.