Bayern München mod RB Leipzig i 1. Bundesliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når Bayern München får besøg af RB Leipzig på Allianz Arena. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i 1. Bundesliga på lørdag.

Bayern München lægger beslag på placeringen som nummer 1 i 1. Bundesliga med 49 point for deres første 20 kampe. Differencen til RB Leipzig er 18 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 20 kampe.

RB Leipzig vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Bayern München, når de to klubber brager sammen i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 9 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 4 disse kampe.

RB Leipzig kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v RB Leipzig.

 • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 hjemmekampe
 • Bayern München vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Bayern München har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • RB Leipzig vandt deres seneste 4 kampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod RB Leipzig i de seneste 3 kampe
 • Bayern München har har ikke tabt i 10 af 11 seneste kampe mod RB Leipzig
 • I 7 ud af 9 seneste Bayern München kampe mod RB Leipzig var antallet af mål under 3.5
 • Bayern München har scorede i 9 af de senest 11 kampe mod RB Leipzig
 • I 5 ud af 7 seneste Bayern München kampe mod RB Leipzig var antallet af mål under 2.5
 • Bayern München har ikke scoret imod i 4 af de senest 5 hjemmekampe mod RB Leipzig

Form Bayern München mod RB Leipzig

Bayern München inde i god stime.

Bayern München har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til B. M’gladbach. De svarede stærkt igen mod FC Koln, som blev slået 4-0, før de sejrede 4-1 over Hertha Berlin.

RB Leipzig fortsætter pointhøsten.

RB Leipzig har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev VfB Stuttgart nedlagt 0-2, hvorpå Hansa Rostock blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Wolfsburg, der blev slået med 2-0.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Bayern München til 7/15 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver Bayern München 68% chance for at tage tre point mod RB Leipzig. Det svarer til, at man får 7/15 på oddset for sejr til Bayern München, mens uafgjort giver 19/5 gange igen. En væddemål på en udesejr til RB Leipzig betaler dig pengene 51/10 gange igen på oddset.

Bayern München v RB Leipzig Indbyrdes historik

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i september 2021 i 1. Bundesliga. Bayern München møder RB Leipzig med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Bayern München og RB Leipzig bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Bayern München og RB Leipzig ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Allianz Arena.

Topscorer i form

Hold øje med Robert Lewandowski når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 7 gange i seks kampe for Bayern München, mens sæsontotalen læser 23 kasser lige nu.

Christopher Nkunku har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for RB Leipzig, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.