Bayern München mod RB Leipzig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bayern München tager på lørdag imod RB Leipzig i Tyskland Bundesliga på Fussball Arena München.

Bayern München jagter førstepladsen i Tyskland Bundesliga stillingen efter at have opnået 50 point på deres første 22 kampe. RB Leipzig er i hælene på dem med 40 point efter 22 runder, hvorved de ligger nummer 5 i tabellen.

Bayern München og RB Leipzig er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Tyskland Bundesliga duel?

Bayern München har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

RB Leipzig kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Bayern München er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson.

RB Leipzig kigger på 12 sejre, samt fire uafgjorte såvel som seks nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Bayern München scorede i 90 af deres seneste 92 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München scorede i 46 af deres seneste 48 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München har ikke tabt 33 af 35 af deres seneste hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe i Tyskland Bundesliga involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Bayern München har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 7 udekampe i træk RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod RB Leipzig i de seneste 11 udekampe
  • I de seneste 5 udekampe i træk RB Leipzig har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • RB Leipzig scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • RB Leipzig scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe

Form Bayern München mod RB Leipzig

Bayern München har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Bayer Leverkusen, før Lazio satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bochum, der satte sig igennem med 3-2. Bayern München har vist potent form på Fussball Arena München med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod fire imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

RB Leipzig har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Augsburg sluttede 2-2, hvorpå et 0-1 nederlag mod Real Madrid fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Borussia Mönchengladbach blev nedlagt med 2-0. RB Leipzig kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv ni.

Bayern München har opnået 17 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Tyskland Bundesliga. De vandt fem kampe med en score på 22 mål for og 13 imod. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede RB Leipzig sig syv point og to sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede 16 gange.

Bayern München vs RB Leipzig – Seneste nyt

Bayern München kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Dayot Upamecano får en fridag fra Bayern München-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Alphonso Davies, Kingsley Coman, Noel Aseko-Nkili, Konrad Laimer, Daniel Peretz, Serge Gnabry, Bouna Sarr og Tarek Buchmann er alle ude af truppen, som Bayern München tager imod RB Leipzig med på Fussball Arena München.

Bayern München mod RB Leipzig – indbyrdes historik

RB Leipzig er ubesejret mod Bayern München i de sidste 4 indbyrdes opgør. Det seneste indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga mellem Bayern München og RB Leipzig fandt sted i september 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Bayern München vandt fire af deres foregående ti kampe mod RB Leipzig, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Bayern München og RB Leipzig blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I syv af de tidligere ti kampe mellem Bayern München og RB Leipzig scorede begge hold.

Bayern München mod RB Leipzig Spiltips

Han har hamret 16 mål ind så langt i turneringen og Ikoma Lois Openda stod desuden for fem basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Bayern München.

Bayern München var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. RB Leipzig sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Bayern München har set otte af deres seneste 10 hjemmekampe på Fussball Arena München byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fem af kampene. Der var over 2.5 mål i syv af RB Leipzigs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål fem gange.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Bayern München opererer med et snit på 1.6 mål i disse dueller, mens RB Leipzig ligger på 1.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Bayern Münchens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som RB Leipzig spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.