Bayern München mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Madrid svinger forbi Fussball Arena München på tirsdag til den første af to dueller i Champions League-turneringens Semi Finals-finale mod Bayern München.

Bayern München sikrede deres plads i denne runde ved at slå Arsenal ud i Quarter Finals-finalen. Deres sejr i returkampen var en stærk opfølger til det uafgjorte resultat i den første kamp, hvorfor de endte på et samlet resultat på 3-2. Efter to jævnbyrdige kampe i runden, slog Real Madrid Manchester City ud. Da begge lejr endte i en uafgjort, kom den tidligere igennem med et samlet resultat på 4-4 efter ekstra-tid.

Efter deres sejr over Arsenal i sidste runde, åbner Bayern München denne første kamp mod Real Madrid som små favoritter. De har opbakning af et livligt publikum på Fussball Arena München, men det ligner stadig en vanskelig duel mod Real Madrid. Selv med fordel af hjemmebane i første kamp, ligner det en duel, der kan blive afgjort på marginaler.

Bayern München har før kampen på tirsdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Real Madrid kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

 • Bayern München scorede i 49 af deres seneste 51 hjemmekampe i Champions League
 • Bayern München har ikke tabt deres seneste 15 hjemmekampe i Champions League
 • Bayern München har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe i Champions League
 • Bayern München har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
 • Bayern München vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid har ikke tabt 43 af 45 af deres seneste kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 30 kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 24 udekampe
 • Real Madrid scorede i 33 af deres seneste 35 kampe i Champions League
 • Real Madrid har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe i Champions League
 • Bayern München har scoret imod i de seneste 15 kampe i træk de har spillet mod Real Madrid i Champions League
 • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Bayern München har spillet mod Real Madrid har begge hold scoret
 • Bayern München har scoret imod i de seneste 13 hjemmekampe i træk de har spillet mod Real Madrid
 • Bayern München har scoret imod i 22 af de senest 24 kampe mod Real Madrid
 • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Bayern München har spillet mod Real Madrid i Champions League har begge hold scoret

Odds til kampen mellem Bayern München og Real Madrid leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Bayern München (2.38) | Uafgjort (3.60) | Real Madrid (2.75)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.20) | Over 2.5 (1.67)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.25) | BTTS Nej (1.57)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

Bayern München vs Real Madrid – Seneste nyt

Bayern München kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp.

Alphonso Davies, Kingsley Coman, Noel Aseko-Nkili, Konrad Laimer, Daniel Peretz, Serge Gnabry, Bouna Sarr og Tarek Buchmann er blandt de otte spillere, som mangler for Bayern München den kommende tirsdag.

Real Madrid må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele otte har skavanker af varierende art. Daniel Carvajal og Daniel Carvajal er ikke tilgængelige for Real Madrid på tirsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Jude Bellingham, Antonio Rüdiger, Vinicius Junior, David Alaba, Eder Militao og Thibaut Courtois, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Fussball Arena München.

Lineup Bayern München vs Real Madrid

Form Bayern München mod Real Madrid

Bayern München er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Arsenal nedlagt 1-0, hvorefter det blev 1-5 mod Union Berlin. Senest måtte også Eintracht Frankfurt bøje sig i et 2-1 nederlag.

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Manchester City, før de bankede Barcelona med 3-2. Senest blev Real Sociedad nedlagt i en 0-1 sejr.

Bayern München mod Real Madrid – indbyrdes historik

Det er efterhånden noget tid siden, at Bayern München senest stod overfor Real Madrid i Champions League turneringen. I deres seneste møde vandt Bayern München en sejr på 3-1 på Fussball Arena München. Begge hold sigter efter struben, når de står over for hinanden, da kun en af deres seneste ti matches kampe endte uafgjort. Bayern München kom sejrrigt ud på tre games gange, mens Real Madrid løb med en sejr seks times gange.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af de seneste ti kampe mellem Bayern München og Real Madrid.

Bayern München har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i nul kampe, mens to kastede nederlag af sig. Real Madrid vandt seks af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede tre uafgjort og tabte en gange i denne stime. Bayern München præsterede at åbne scoringen ikke færre end syv gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Real Madrid præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i syv af deres seneste 10 udekampe.

Bayern München mod Real Madrid – Formstærke spillere

Fussball Arena München nyder en stor sæson med foreløbig 17 ligascoringer på kontoen, og han har sigtekornet rettet mod flere garn.