Bayern München skal have overstået Union uden skrammer

Bayern München tager imod Union Berlin på Allianz Arena den 10. april kl. 15:30 i 1. Bundesliga. Her er Bayern München med 1.43 store favoritter til at tage alle tre point. Bayern München er placeret nummer 1 i stillingen med 64 point for 27 kampe, og 25 point bagefter efter 27 kampe ligger Union Berlin nummer 7.

Bayern München inde i god stime.

Bayern München går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. Bayern München sikrede sig en 4-0 sejr mod VfB Stuttgart, hvorefter de fik en 1-0 sejr mod RB Leipzig, inden de tabte 3-2 til PSG i Champions League i deres seneste kamp.

Bayern München har leveret solide præstationer på hjemmebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende lørdag.

Union Berlin drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Union Berlin igennem de seneste ugers kampe. Union Berlin sikrede sig en 2-1 sejr mod FC Köln, hvorefter de fik et 5-2 nederlag mod Eintracht, inden de ender med 1-1 uafgjort mod Hertha Berlin i deres seneste kamp.

Ovenpå beskedne 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Union Berlin sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen den kommende lørdag.

Bayern München vs Union Berlin h2h

Head-2-Head

Bayern München skal udvide overlegen historik

Sidste gang Bayern München spillede imod Union Berlin var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Alte Foersterei sluttede 1-1. Bayern München går ind til opgøret med en historik mod Union Berlin, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

  • Bayern München har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München er ubesejret i de seneste 23 hjemmebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • I 7 of 9 seneste Union Berlin kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Union Berlin har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Union Berlin har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 4 af 6 kampe.