Bayern München mod VfB Stuttgart – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Bayern Münchenpå søndag møder VfB Stuttgart. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Bayern München er i øjeblikket nummer 2 med 32 point og vil være meget ivrige efter som minimum at holde fast i den position. Kvalifikation til Champions League ville naturligvis spæde godt til klubkassen og bringe masser af spænding til Fussball Arena München.

Bayern München ankommer til deres næste Tyskland Bundesliga kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.5 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 35 gange, mens de også indkasserede 12. Det er i gennemsnit 1.2 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fem gange.

VfB Stuttgart har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 20 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Bayern München har vundet ti sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden en kamp i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Bayern München var på måltavlen i deres seneste 40 i træk.

VfB Stuttgart kigger på ti sejre, samt en uafgjorte såvel som tre nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • 21 af Bayern München’s seneste 23 kampe havde over 2.5 mål
  • Bayern München scorede i 36 af deres seneste 38 hjemmekampe
  • Bayern München scorede i 32 af deres seneste 34 kampe
  • 14 af Bayern München’s seneste 16 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Bayern München har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • VfB Stuttgart scorede i 37 af deres seneste 38 kampe
  • VfB Stuttgart scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe
  • VfB Stuttgart var i vandt 11 af deres seneste 13 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • VfB Stuttgart vandt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • VfB Stuttgart har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe

Form Bayern München mod VfB Stuttgart

Bayern München har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Copenhagen sluttede 0-0, hvorpå et 5-1 nederlag mod Eintracht Frankfurt fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Manchester United blev nedlagt med 0-1. Bayern München har vist potent form på Fussball Arena München med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 27 mål, mens de tillod fem imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

VfB Stuttgart er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 2-0 over Werder Bremen samt Borussia Dortmund. Serien blev dog bremset mod Bayer Leverkusen i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. VfB Stuttgart præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Tyskland Bundesliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede ni.

Bayern München har opnået 11 point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Tyskland Bundesliga. De vandt tre kampe med en score på 15 mål for og ti imod. VfB Stuttgart vandt tre sejre i deres foregående seks kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. De scorede 13 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem ti point.

Bayern München vs VfB Stuttgart – Seneste nyt

Bayern München kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod VfB Stuttgart den kommende søndag.

Sven Ulreich, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Matthijs de Ligt, Tarek Buchmann og Raphael Guerreiro er alle ude af truppen, som Bayern München tager imod VfB Stuttgart med på Fussball Arena München.

I værste fald må VfB Stuttgart finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga.

Det er navne som Luca Raimund, Lilian Egloff, Hiroki Ito, Roberto Massimo, Nikolas Nartey og Josha Vagnoman, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Fussball Arena München.

Bayern München mod VfB Stuttgart – indbyrdes historik

Bayern München er ubesejret mod VfB Stuttgart i de sidste 8 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb Bayern München med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Fussball Arena München den 4 marts 2023. Bayern München går til kampen mod VfB Stuttgart med en 7-2-1 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 70%.

I 11 af de seneste 12 indbyrdes Tyskland Bundesliga opgør mellem Bayern München og VfB Stuttgart blev der scoret mindst tre mål. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem Bayern München og VfB Stuttgart. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ni gange.

Bayern München mod VfB Stuttgart Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Deniz Undav, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fem gange i de seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga for VfB Stuttgart. Hans sæsontotal i Tyskland Bundesliga siger 16 mål. Med ti mål i seks kampe for Bayern München i Tyskland Bundesliga, er Harry Kane også en spiller, der er værd at holde øje med.

Bayern München var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. VfB Stuttgart sejrede i otte af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. Bayern München præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Fussball Arena München.

Over 2.5 mål fandt sted ni gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Bayern München formåede at score 2.7 mål i snit, hvorimod VfB Stuttgart snittede 1.1 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst seks gange i de kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Bayern Münchens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som VfB Stuttgart spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.