Bayern banker tandløse “ulve” i München

Der venter Wolfsburg en svær kamp, når de brager ind i topholdet Bayern München den kommende fredag til en kamp i 1. Bundesliga på Allianz Arena. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Med 40 point efter 16 kampe er Bayern München at finde på plads 1 i 1. Bundesliga. Wolfsburg halter efter med 20 point for 16 kampe og ligger før kampen på plads 11 i tabellen.

Wolfsburg vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Bayern München, når de to klubber brager sammen i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 2.9 mål pr. opgør med 29 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 3 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Wolfsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v Wolfsburg.

 • Bayern München scorede i 47 af deres seneste 49 hjemmekampe
 • Bayern München vandt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Bayern München har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Bayern München i 8 af de seneste 10 kampe
 • Der er scoret imod Wolfsburg i 16 af de seneste 18 kampe
 • Wolfsburg tabte deres seneste 5 kampe
 • Wolfsburg har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • Bayern München har har ikke tabt i de 21 hjemme seneste kampe i træk mod Wolfsburg
 • Bayern München har scorede i de seneste 26 kampe i træk de har spillet mod Wolfsburg
 • Bayern München har vandt i 18 af 19 seneste hjemmekampe mod Wolfsburg
 • I 13 ud af 15 seneste Bayern München kampe mod Wolfsburg var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 15 Bayern München kampe mod Wolfsburg var summen af mål over 1.5

Form Bayern München mod Wolfsburg

Bayern München på fortsat vinderkurs.

Bayern München er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Barcelona nedlagt 3-0, hvorefter det blev 2-1 mod Mainz 05. Senest måtte også VfB Stuttgart bøje sig i et 5-0 nederlag.

Wolfsburg fastlåst i elendig stime.

Wolfsburg har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Lille, før VfB Stuttgart satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Koln, der satte sig igennem med 2-3.

Bayern München v Wolfsburg Indbyrdes historik

Bayern München vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Volkswagen Arena i april 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har Bayern München som favoritter til sejren i dette opgør. Bayern München møder Wolfsburg med en historik imellem klubberne, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Bayern München har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayern München og Wolfsburg hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Allianz Arena i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Robert Lewandowski. Han har vist flaget for Bayern München med 18 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

Wolfsburg har til gengæld forhåbninger om, at Wout Weghorst kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.