Barcelona jagter miraklet mod Bayern München

Bayern München tager imod Barcelona på onsdag til en sidste kamp i gruppespillet i Champions League i denne omgang. Hvem skal med til forårets knockout-kampe, hvem bliver efterladt i kulden? Brikkerne falder på plads i denne sjette runde. 

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Bayern München snitter 3 mål pr. opgør med 30 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 8 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe. 

Hvad målscoring angår, er Barcelona ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Bayern München v Barcelona statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Bayern München favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.75, da Bayern München vurderes til at have 57%chance for at slå Barcelona. Ønsker man i stedet at satse på uafgjort, er der 4.60 at hente sig på oddset, mens sejr til Barcelona kan spilles til 4.00.

Bayern München står med 15 point for deres første fem kampe, og er klar til næste runde i Champions League. De har selvfølgelig også sikret førstepladsen, hvorfor kampen her kun har kosmetisk betydning for dem.

Barcelona går ind til sidste runde på 7 points, men er langt fra sikret videre deltagelse i Champions League. Hvis Benfica vinder over Dynamo Kiev skal de bruge tre point i München. Det er ikke ligefrem nemme vilkår!

 

Nøgletal for Bayern München og Barcelona.

  • Bayern München har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 9 af 10 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 10 af 11 hjemmebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 42 af 44 kampe.
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Barcelona kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 3 seneste Barcelona kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 3 seneste Barcelona kampe i træk var antal mål UNDER 2.5.

Lineup Bayern München vs Barcelona

Form Bayern München møder Barcelona

Bayern München er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Dynamo Kiev nedlagt 2-1, hvorefter det blev 1-0 mod Arminia Bielefeld. Senest måtte også B. Dortmund bøje sig i et 3-2 nederlag.

Barcelona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Benfica gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-0. De revancherede de med en sejr på 1-3 over Villarreal, inden de senest spillede 0-1 mod Real Betis.

Bayern München v Barcelona Indbyrdes historik

Bayern München uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Barcelona i Champions League. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 3-0 og 8-2. Ifølge bookmakerne er Barcelona favoritter til sejren. Et væddemål på Barcelona giver dig netop nu 4.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 25% chance for at slå Bayern München. Ønsker du at placere dine indsatser på Bayern München, kan de spilles til 1.75 på oddset. Bayern München går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Champions League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Bayern München og Barcelona. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Spørger du bookmakerne er Bayern München favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.75, da Bayern München vurderes til at have 57%chance for at slå Barcelona. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 4.60 at hente sig på oddset, mens sejr til Barcelona kan spilles til 4.00.

Flere mål i vente

Robert Lewandowski ankommer til Euro 2020 stærkt opsat på at holde det momentum, han har bygget op over de seneste seks kampe for Bayern München ved lige. At præstere 8 mål i et halvt dusin kampe, er et anstændigt resultat. Memphis Depay scorede 8 gange i de seneste seks kampe for Barcelona og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.