Bayern München vs Paris SG – Optakt, bedste Odds og gode tips

Det er tid til at finde ud af, hvem der skal videre til næste runde af Champions League. Paris SG og Bayern München mødes til deres returkamp på Bayern München’s stadion den kommende onsdag med et 0-1 resultat fra den første kamp at se tilbage på.

Paris SG har brug for et mål for mindst at tage denne kamp til forlænget spilletid efter at være gået ned med (1-0) hjemme i den første kamp. Bayern München kan læne sig tilbage og vente på gæsternes næste træk velvidende, at de ikke selv har travlt.

Bayern München v Paris SG statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Bayern München spilles til 1.83, mens bedste odds på uafgjort er 4.20. Endelig kaster en udesejr til Paris SG 3.75 af sig på oddset.

Bayern München går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste ti kampe. Bayern München snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de fem ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i seks disse kampe.

Paris SG rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

 • Bayern München har ikke tabt deres seneste 21 kampe
 • Bayern München scorede i 39 af deres seneste 41 kampe
 • Bayern München har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste hjemmekampe
 • Bayern München scorede i 36 af deres seneste 37 hjemmekampe
 • Bayern München har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
 • Paris SG scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
 • Paris SG scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
 • 10 af Paris SG’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
 • I 8 af de seneste 10 udekampe Paris SG har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Paris SG i 13 af de seneste 15 kampe
 • Bayern München var i vandt 3 af de seneste 4 kampe mod Paris SG uden at indkasseret mål
 • Bayern München har i vandt 3 af de seneste 4 kampe mod Paris SG været involveret i opgør med under 1.5 mål
 • Bayern München var i vandt 3 af de seneste 4 kampe mod Paris SG involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • I 3 ud af 4 seneste Bayern München kampe mod Paris SG var antallet af mål under 1.5
 • Bayern München har vandt i 4 af 5 seneste kampe mod Paris SG

Odds til kampen mellem Bayern München og Paris SG leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Bayern München (1.83) | Uafgjort (4.20) | Paris SG (3.75)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.63) | Over 2.5 (1.50)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.50) | BTTS Nej (1.50)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

Bayern München vs Paris SG – Seneste nyt

Bayern München kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Paris SG på onsdag.

Noussair Mazraoui, Manuel Neuer, Leon Goretzka, Sadio Mane og Bouna Sarr er alle ude af truppen, som Bayern München tager imod Paris SG med på Bayern München’s stadion.

Paris SG ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Bayern München.

Renato Sanches, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Paris SG, når de drager til Bayern München’s stadion.

Lineup Bayern München vs Paris SG

Form Bayern München mod Paris SG

Bayern München har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til B. M’gladbach. De svarede stærkt igen mod Union Berlin, som blev slået 3-0, før de sejrede 1-2 over VfB Stuttgart.

Paris SG har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Lille nedlagt 4-3, hvorpå Marseille blev fejet til side med 0-3. Senest gik formen ud over Nantes, der blev slået med 4-2.

Bayern München mod Paris SG – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Bayern München med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. Bayern München har været en smule mere succesfuld i end Paris SG i deres seneste dueller. Med en 6-0-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Bayern München på oddset. Bookmakerne giver odds 1.83 en hjemmesejr.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ni opgør mellem Paris SG og Bayern München.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Bayern München giver 1.83 for en sejr, uafgjort betaler 4.20 retur, mens Paris SG giver 3.75 på oddset.

Bayern München vandt syvaf deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tregange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Paris SG vandt seksaf deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort nulgange og tabte firekampe. Bayern München har holdt modstanderen fra scoring på Bayern München’s stadion i fem af de foregående 10 hjemmekampe. Samtidig har Paris SG præsteret at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Kingsley Coman. Han har vist flaget for Bayern München med fem mål i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Paris SG har til gengæld forhåbninger om, at Kylian Mbappe kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 18 mål i alle turneringer indtil videre, samt fem i de seneste seks.