Belgien banker Estland i Bruxelles

Belgien er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Estland den kommende lørdag i FIFA VM. Tre point til favoritholdet betaler 1.03 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Koning Boudewijnstadion. Mens Belgien går ind til opgøret på lørdag som nummer 1 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Estland kan fremvise en placering som nummer 105 på ranglisten. Belgien lægger beslag på placeringen som nummer 1 i FIFA VM med 16 point for deres første 6 kampe. Differencen til Estland er 12 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 6 kampe.

Belgien v Estland statistik og historik

Hjemmeholdet sikrer VM-pladsen med tre point. Gæsterne har udspillet deres rolle.

Belgien går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Belgien snitter 2.8 mål pr. opgør med 28 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 8 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 4 disse kampe. 

Estland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Facts og finurligheder for Belgien vs Estland.

  • Belgien har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Belgien er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Belgien har vundet i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Belgien er ubesejret i de seneste 21 hjemmebane kampe i træk.
  • Estland har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Estland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Estland har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 3 seneste Estland kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Belgien møder Estland

Belgien drømmer om mere.

Belgien har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Eller sagt på en anden måde, så har de leveret resultater stort set som forudset af bookmakerne. Belgien har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Hviderusland. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-2 til Frankrig, siden 2-1 mod Italien.

Estland drømmer om mere.

Estland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Estland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Wales, før de sejrede 2-0 mod Hviderusland. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Wales.

Belgien v Estland Indbyrdes historik

Estland endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Belgien. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 5-2 og 2-0. Bookmakerne giver Belgien 97% chance for at tage tre point mod Estland. Det svarer til, at man får 1.03 på oddset for sejr til Belgien, mens uafgjort giver 19.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Estland betaler dig pengene 126.00 gange igen på oddset. Belgien møder Estland med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-1 for deres seneste 7 kampe i FIFA VM. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 7 kampe mellem Belgien og Estland. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i FIFA VM

Stillingen i gruppen inden den kommende runde 9 fortæller os, hvor Belgien og Estland ligger placeret i forhold til hinanden inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Koning Boudewijnstadion.

Hold øje med…