Belgien mod Canada – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Belgien og Canada. Der er kick off den kommende onsdag på Ahmed bin Ali Stadium.

Dette er åbningskampen i gruppespillet ved FIFA VM for både Belgien og Canada, hvorfor begge stadig er i højt humør. De vil kæmpe hårdt for at sikre en god start på turneringen. Belgien går ind til deres kommende kamp som nummer 2 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Canada, som ligger nummer 41 i verden.

Der er høje forventninger til, at Belgien kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Canada regnes som enorme favoritter til at slutte sidst i gruppen, men de kommer med al den entusiasme en slutrunde altid tager med sig. De har intet at tabe og kan vise sig farlige for alle.

Form Belgien mod Canada

Belgien har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Wales. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Holland, siden 1-2 mod Egypten. Belgien vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe.

Belgien har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 8 mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Canada har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Qatar med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Uruguay. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Japan. Canada var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 4 nederlag i denne serie.

Canada har stået for 0 mål i de seneste 2 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på onsdag. De scorede 0 mål selv, men tillod også 5 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 0 gange.

Belgien går ind til deres første kamp i FIFA VM gruppespillet med store forventninger om en sejr over Canada. Belgien vil forsøge at slippe igennem gruppespillet så ubesværet som muligt, hvorfor pointtab her ikke er på agendaen. Canada har en hård kamp i vente mod verdensranglistens nummer 2 Belgien, der er kæmpe favoritter til at slippe af sted med en sejr. Vi tvivler på, at outsiderne har evnerne til at gøre mere end presse favoritterne til mere end et snævert nederlag.

Belgien en brandvarme efter at komme i gang og få en stærk start på turneringen, og mod Canada bør de have særdeles gode muligheder for en overbevisende start på FIFA VM.

Facts og finurligheder for Belgien v Canada.

  • Belgien scorede i 56 af deres seneste 58 kampe
  • Der er scoret imod Belgien i 10 af de seneste 12 kampe
  • Belgien har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Belgien kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 3 af Belgien’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål
  • 4 af Canada’s seneste 5 kampe havde under 3.5 mål
  • Canada scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Canada i de seneste 3 kampe
  • Canada har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe

Belgien mod Canada – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Belgien og Canada er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Belgien høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Canada sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Belgiens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Belgien scorede kampens første mål i 6 af deres foregående 10 kampe. Canada scorede kampens første kasse i 5 af deres foregående 10 kampe.

Canada præsterede 4 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 kampe.