Real Madrids Champions League-helte på besøg hos Celta

Celta Vigo har fordel af hjemmebane på Abanca Balaidos, når Real Madrid kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i La Liga. Celta Vigo er placeret som nummer 10 i tabellen med 34 point efter 27 kampe. Real Madrid indtager en 3. plads i stillingen med 57 point.

Celta Vigo håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Celta Vigo igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe spillede Celta Vigo 1-1 uafgjort mod Real Valladolid, før de vandt en en dramatisk 4-3 sejr mod SD Huesca for så senest at præstere en 0-0 uafgjort mod Athletic Bilbao.

Celta Vigo forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen den kommende lørdag. Et udbytte på 2 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

Real Madrid inde i god stime.

Real Madrid går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Real Madrid spillede 1-1Atletico Madrid, hvorefter de vandt en 2-1 sejr mod Elche, inden de smadrede Atalanta 3-1 i Champions League i deres foregående tre kampe.

Oven på en fremragende stime af Real Madrid 4 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ligner Real Madrid et meget stærkt bud på en sejrherre her.

Celta Vigo vs Real Madrid h2h

Head-2-Head

Real Madrid skal udvide overlegen historik

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i januar 2021 i La Liga. Der er næsten mål-garanti, når Celta Vigo møder Real Madrid, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. Real Madrid nyder generelt et vist overtag mod Celta Vigo, som de har besejret 8 gange i deres 10 seneste møder i La Liga.

  • Celta Vigo er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Celta Vigo er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Celta Vigo har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Celta Vigo kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Real Madrid har scoret i seneste 24 af 26 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5.