Belgien mod Danmark spiltips, odds og analyse – Nations League 2020

Belgiens monsterhold lader sig ikke ryste af Danmark

Det er førstepladsen, som er på spil i A-puljens gruppe 2, når Danmark træder op imod Belgien på King Power at Den Dreef onsdag aften. Slavko Vincic fløjter duellen igang kl. 20.45, og er man overbevist om overraskelsen, skal man spille på to-tallet til odds 5.50, mens der er odds 1.67 til dem, der føler sig fristede af at oddse på hjemmesejren.

Belgien kan nøjes med uafgjort, mens Hjulmands drenge udelukkende kan bruge en sejr. Der kan ikke siges meget til formen hos Danmark, som kommer til Belgien med fem sejre på stribe. At spillet så mod Island søndag aften efter pausen var ringe er en anden sag. Belgien har vundet fem af årets syv landskampe og bliver en ganske anden opgave end Island.

Det er 15. gang, de to nationer støder sammen i en landskamp, og nok har Danmark kun indkasseret ét mål i deres seneste seks landskampe, men de har ikke præsteret et rent bur imod Belgien siden en testkamp på hjemmebane i maj 1982. De har mødt hinanden syv gange siden og seks af dem havde mindst tre mål undervejs.

Belgien har ikke givet nogle indikationer på, at de ikke tager turneringen alvorligt. Resultaterne er stille og roligt blevet kørt i hus. Ofte på baggrund af hurtige scoringer, hvorefter man så kører professionelt hjem fra spids. Profiler som Meunier og Witsel er i karantæne, men reserverne er mange og holder højt niveau og de kikser ikke førstepladsen.

Flere interessante tips