Belgien mod Marokko – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Belgien og Marokko fløjtes op på søndag på Al Thumama Stadium. Det er en af kampene i anden runde af FIFA VM turneringen.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Belgien nummer 1 med 3 point, mens Marokko har 1 point og er nummer 3. Før kampen sparkes i gang FIFA VM ligger Belgien nummer 2 på verdensranglisten hos FIFA. Marokko befinder sig til gengæld på en placering som nummer 22.

Der er høje forventninger til, at Belgien kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Form Belgien mod Marokko

Belgien har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Holland tabte de 1-0, Egypten også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Belgien formåede at vinde 1-0 over Canada. Belgien var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Belgien har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 8 mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Marokko går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Paraguay, før de nedlage Georgien med 3-0. Mod Kroatien blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Marokko høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie.

Marokko er i øjeblikket anstændige målscorere med 9 kasser i deres seneste 10 kampe eller 0.9 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Marokko præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

De går ind til deres næste kamp i FIFA VM som favoritter, og Belgien vil være skuffende, hvis der ikke ligger en sejr og venter. De bør have langt mere kvalitet end Marokko, og håber på at glide glat igennem gruppespillet. Det var en død kedelig 0-0 åbningskamp, som Marokko leverede ved FIFA VM mod Kroatien, men et point er et point. Hvis de bliver ved at være så vanskelige at åbne, bliver de svære at slå.

Facts og finurligheder for Belgien v Marokko.

  • Belgien scorede i 57 af deres seneste 59 kampe
  • Der er scoret imod Belgien i 11 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 5 Belgien kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I 5 af de seneste 7 kampe Belgien har spillet, har begge hold scoret
  • Marokko har ikke tabt 34 af 36 af deres seneste kampe
  • Marokko scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • 13 af Marokko’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Marokko har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Marokko var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Stilling

Belgien mod Marokko – indbyrdes historik

Marokko besejrede Belgien 4-1 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 3.75 på en ny sejr til førstnævnte.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Belgien og Marokko er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Belgien høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Marokko sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 2 nederlag.

Marokko tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Belgiens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Marokko spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe. Marokko holdt målet rent i deres seneste 5 opgør i træk.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Belgien præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Marokko snittede 4 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Belgien scorede kampens første mål i 6 af deres 10 hjemmekampe. Marokko stod for åbningsmålet i 5 af deres foregående 10 udekampe.

Marokko holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 kampe. Hjemmeholdet Belgien formåede at holde rent mål 3 gange i deres seneste 10 kampe.