Belgien mod Rumænien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Belgien og Rumænien fløjtes op den kommende lørdag på RheinEnergieStadion. Det er en af kampene i anden runde af EM turneringen.

Belgien – Rumænien: Tips og odds

  • Belgien har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • 12 af Belgien’s seneste 14 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Belgien scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Belgien scorede i deres seneste 9 kampe i EM
  • Belgien vandt 7 af 9 af deres seneste kampe i EM
  • Rumænien har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • 10 af Rumænien’s seneste 11 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Rumænien har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe i EM
  • Rumænien scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Rumænien i 10 af de seneste 11 kampe i EM

Belgien – Rumænien: H2H

Belgien tabte deres seneste indbyrdes møde i EM med Rumænien, da Rumænien noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Belgien sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Belgien går til kampen mod Rumænien med en 1-0-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Belgien og Rumænien.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Belgien præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Rumænien snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Belgiens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.

Belgien – Rumænien: Form

I deres seneste tre kampe formåede Belgien først at banke Montenegro med 2-0. Herefter nedlagde de også Luxembourg med 3-0, inden stimen stoppede mod Slovakiet, der vandt en 0-1 sejr. Belgien præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 12 og indkasserede tre mål.

Rumænien ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Bulgaria. Herefter var de oppe imod Liechtenstein i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Ukraine, som blev nedlagt med 3-0. Rumænien vandt to gange, mens de også registrerede tre uafgjorte og en nederlag i deres sidste seks landskampe. Resultaterne fra disse kampe viser endvidere, at de lukkede fire mål ind og selv scorede syv.

Belgien – Rumænien: Målscorere og kort

Romelu Lukaku har fire mål i seks EM kampe for Belgien, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Rumænien. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Nicolae Stanciu, der har banket en mål ind i EM.

Belgien – Rumænien: Startopstillinger

Belgien – Rumænien: Odds sammenligning