Belgien mod Slovakiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Belgien og Slovakiet sparkes i gang på mandag på Frankfurt Arena. Det er en af duellerne i første runde af EM.

Belgien – Slovakiet: Tips og odds

  • Belgien har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • 12 af Belgien’s seneste 14 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Belgien scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Belgien scorede i deres seneste 9 kampe i EM
  • Belgien vandt 7 af 9 af deres seneste kampe i EM
  • 11 af Slovakiet’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Slovakiet’s seneste 9 kampe i EM havde over 2.5 mål
  • 7 af Slovakiet’s seneste 9 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Slovakiet i 8 af de seneste 9 kampe i EM
  • Slovakiet scorede i 9 af deres seneste 11 kampe

Belgien – Slovakiet: H2H

I det seneste opgør mellem disse to løb Belgien med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Frankfurt Arena den 6 februar 2013. Belgien vandt en af deres foregående tre kampe mod Slovakiet, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

I tre af de tidligere tre kampe mellem Belgien og Slovakiet scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Belgien præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Slovakiet snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Belgiens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.

Belgien – Slovakiet: Form

Belgien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod England, før de bankede Montenegro med 2-0. Senest blev Luxembourg nedlagt i en 3-0 sejr. Belgien har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede to uafgjort og tabte nul. De scorede 13 mål og lukkede to mål ind.

Slovakiet er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Norway, før de bankede San Marino med 4-0. Senest blev Wales nedlagt i en 4-0 sejr. Slovakiet præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 15 mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Belgien – Slovakiet: Målscorere og kort

Hold godt øje med Romelu Lukaku, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten fire gange på det seneste for Belgien. For gæsterne præsterede Milan Skriniar en mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Belgien – Slovakiet: Startopstillinger

Belgien – Slovakiet: Odds sammenligning