Belgien mod Wales – Optakt, Spilfiduser, Odds

Belgien træder ind på Koning Boudewijnstadion til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod Wales den kommende torsdag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af.

Det har været en god turnering indtil nu for Belgien, som har samlet 7 point sammen til kontoen. Dermed lever chancen for at se semifinalen stadig i UEFA Nations League, men pointtab her kan vise sig kostbart.

Form Belgien mod Wales

Belgien virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Polen, der blev nedlagt 6-1. Herefter spillede de 1-1 mod Wales, hvorpå Polen blev besejret 0-1. Belgien præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i UEFA Nations League, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 18 i kassen selv, mens de lukkede 9 mål ind.

Bare ét point forhindrer Wales i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Holland, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Belgien. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Holland, som satte sig igennem med 3-2. I deres seneste seks udekampe i UEFA Nations League vandt Wales to sejre, mens de spillede 2 kampe uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 9 mål.

Belgien var på måltavlen i deres seneste 48 i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Belgien v Wales.

  • Belgien scorede i deres seneste 48 kampe
  • Belgien scorede i deres seneste 32 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Belgien har spillet, har begge hold scoret
  • Belgien har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Belgien har spillet, har begge hold scoret
  • Wales scorede i deres seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wales i 8 af de seneste 9 kampe
  • Wales scorede i deres seneste 5 udekampe

Belgien vs Wales – Seneste nyt

Belgien kan have op til 3 fraværende spillere, når de på torsdag skal i kamp mod Wales.

Yannick Carrasco, Thomas Meunier og Jason Denayer er blandt de 3 spillere, som mangler for Belgien den kommende torsdag. En positiv Covid-19 test er årsagen til, at Yannick Carrasco ikke er med i Belgien-truppen.

Belgien mod Wales – indbyrdes historik

Belgien vandt 2 af deres foregående 8 kampe mod Wales, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.80 i skrivende stund.

Spilfiduser for kampen

Hold godt øje med Michy Batshuayi, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Belgien. For gæsterne præsterede Brennan Johnson 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Belgien holdt gæsterne på Koning Boudewijnstadion fra scoring 5 gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Wales præsterede et rent bur i 3 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Belgien præsterede et gennemsnit på 1.15 mål, mens Wales snittede 1.02 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Belgiens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.