Belgien vs Østrig – Spilfiduser, Optakt og Odds

Belgien tager imod Østrig den kommende lørdag i en kamp spillet på Koning Boudewijnstadion. Vi går ind i den tredje runde af gruppespillet i kvalifikationen til EM, hvor begge hold fortsat er meget ivrige efter at tilføje point til deres konto. I det seneste opgør mellem disse to løb Belgien med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag.

Oven på anden rundes kampe i gruppespillet er Belgien placeret som nummer to med tre point point, mens Østrig er nummer en med seks point point. Belgien går ind til deres kommende kamp som nummer 4 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Østrig, som ligger nummer 32 i verden.

Med et nederlag og en sejr i deres første to gruppekampe i EM, har Belgien stadig kig på at kvalificere sig til næste runde. En sejr i tredje runde holder målet om at nå næste runde i live.

Form Belgien mod Østrig

Belgien ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Kroatien. Herefter var de oppe imod Sverige i en kamp, der sluttede 0-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Germany, som blev nedlagt med 2-3. Belgien præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede seks mål.

Østrig har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Italien nedlagt 2-0, hvorpå Aserbajdsjan blev fejet til side med 4-1. Senest gik formen ud over Estland, der blev slået med 2-1. Østrig præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ti mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Belgien er i øjeblikket på en stime af 3 kampe uden et nederlag.

Østrig ankommer til deres næste kamp med en imponerende serie af 4 sejre i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Belgien v Østrig.

  • Belgien scorede i 44 af deres seneste 46 hjemmekampe
  • 9 af Belgien’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Belgien’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Belgien hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Belgien i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • 19 af Østrig’s seneste 21 udekampe havde under 3.5 mål
  • Østrig scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Østrig vandt deres seneste 4 kampe
  • 8 af Østrig’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Østrig var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Belgien vs Østrig – Seneste nyt

Belgien kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Østrig.

Thomas Meunier, Leandro Trossard og Dennis Praet er blandt de tre spillere, som mangler for Belgien på lørdag.

Østrig ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Belgien.

Det er navne som David Alaba, Philipp Lienhart, Romano Schmid, Marcel Sabitzer og Konrad Laimer, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Koning Boudewijnstadion.

Belgien mod Østrig – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Belgien med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Belgien går til kampen mod Østrig med en 1-1-0 statistik for deres seneste to møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem Belgien og Østrig.

Spilfiduser for kampen

Da en ny EM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Belgien og Østrig er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Belgien høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag i denne serie. Østrig sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt seks nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Østrig fire sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Belgien præsterede et gennemsnit på tre mål, mens Østrig snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Belgiens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Østrig spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.