Benfica mod Ajax den 23. februar kl. 21:00 i Champions League 1/8-finale – optakt, odds og spilfiduser

Benfica skal op imod Ajax med kick off den kommende onsdag på Estadio da Luz. Det er deres første af to møder i 1/8 af Champions League.

Ajax forventes at komme hjem med et godt resultat, men Benfica vil selvfølgelig kæmpe deres chance. De skal sikre det bedst mulige udgangspunkt på eget græs, inden de drager til returkampen hos Ajax.

Benfica v Ajax statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Benfica giver 3.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.65 retur, mens Ajax giver 1.95 på oddset.

Benfica er forholdsvis gennemsnitlige, når det kommer til målscoringens kunst i øjeblikket. Hjemmeholdet præsterede beskedne 13 mål i deres foregående 10 opgør, et gennemsnit på 1.3 kasser pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål ind, eller 1 mål i gennemsnit. De holdt modstanderen fra scoring 7 gange undervejs.

Ajax rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Facts og finurligheder for Benfica v Ajax.

  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Benfica har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Benfica i 7 af de seneste 9 kampe
  • Benfica har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Ajax har ikke tabt deres seneste 32 udekampe
  • Ajax scorede i 36 af deres seneste 38 udekampe
  • Ajax vandt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Ajax i 5 af de seneste 6 kampe

Benfica vs Ajax – Seneste nyt

Ajax ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Benfica.

Brian Brobbey, Maarten Stekelenburg og Sean Klaiber er alle blandt de 3 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Ajax, når de drager til Estadio da Luz.

Lineup Benfica vs Ajax

Form Benfica møder Ajax

Benfica drømmer om mere.

Benfica er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 2-1 over Tondela samt Santa Clara. Serien blev dog bremset mod Boavista i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Ajax udvider sejrsstimen.

Ajax har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Heracles nedlagt 3-0, hvorpå Vitesse blev fejet til side med 5-0. Senest gik formen ud over Twente, der blev slået med 5-0.

Benfica v Ajax Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Champions League mellem Benfica og Ajax fandt sted i oktober 2018. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Ajax som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Benfica 26% chance for at banke Ajax. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Ajax udbetaler 1.95 i gevinst på oddset for en sejr. Benfica går ind til opgøret med en historik mod Ajax, der siger 1-1-2 for deres seneste 4 kampe i Champions League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Benfica spilles til 3.80, mens bedste odds på uafgjort er 3.65. Endelig kaster en udesejr til Ajax 1.95 af sig på oddset.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Darwin Nunez. Han har vist flaget for Benfica med fem mål i de seneste seks kampe.

Ajax har til gengæld forhåbninger om, at Sebastien Haller kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 10 mål Champions League indtil videre.