Benfica dukker Dynamo i jagten på andenpladsen

Benfica tager imod Dynamo Kiev på onsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Champions League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

Når det kommer til mål, er Benfica ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Dynamo Kiev ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Benfica v Dynamo Kiev statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Benfica giver 1.30 for en sejr, uafgjort betaler 5.40 retur, mens Dynamo Kiev giver 11.00 på oddset.

Benfica går ind til runden på fem point og med en kæmpe chance for at gå videre. De skal besejre Dynamo Kiev, som intet har at spille for, og så må Barcelona ikke vinde på udebane mod Bayern München. Sker begge ting, er Benfica videre i Champions League. Tredjepladsen er sikret. For Dynamo Kiev er kampen ren kosmetik.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Benfica til 1.30 på oddset virker som et fristende bud på den kommende onsdag. Bookmakerne giver Benfica 77% chance for at tage tre point mod Dynamo Kiev. Det svarer til, at man får 1.30 på oddset for sejr til Benfica, mens uafgjort giver 5.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til Dynamo Kiev betaler dig pengene 11.00 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Benfica v Dynamo Kiev.

  • Benfica ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Benfica har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • I 2 of 4 seneste Benfica kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Benfica $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • Dynamo Kiev har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Dynamo Kiev ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Dynamo Kiev har tabt i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Dynamo Kiev ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Lineup Benfica vs Dynamo Kiev

Form Benfica møder Dynamo Kiev

Benfica har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Barcelona, før de sejrede 7-0 mod Belenenses SAD. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod Sporting CP.

Dynamo Kiev har to sejre at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Bayern München. De svarede stærkt igen mod FC Minaj, som blev slået 0-2, før de sejrede 0-3 over Veres Rivne.

Benfica v Dynamo Kiev Indbyrdes historik

Hverken Benfica eller Dynamo Kiev formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Champions League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Benfica som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Benfica 77% chance for at banke Dynamo Kiev. En pointdeling betaler 5.40 i gevinst på oddset, hvor imod Dynamo Kiev udbetaler 11.00 i gevinst på oddset for en sejr. Benfica møder Dynamo Kiev med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Benfica spilles til 1.30, mens bedste odds på uafgjort er 5.40. Endelig kaster en udesejr til Dynamo Kiev 11.00 af sig på oddset.

Topscorer i form

Benfica satser på Darwin Nunez til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 5 mål. At præstere 3 mål i de foregående seks kampe for Dynamo Kiev gør naturligt Vitinho til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med.