Benfica mod Inter – Optakt, Spilfiduser, Odds

Benfica skal op imod Inter på onsdag i en duel på Estadio da Luz. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Alle går ind til Champions League turneringen med høje forventninger om at gøre en god figur. Det har dog indtil videre været en skuffende omgang for Benfica. De har fortsat første point til gode her, hvor de går ind til femte runde, så de har altså to runder tilbage til at rette op på tingene.

Benfica har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende onsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 17 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Inter er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens Inter præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

 • 12 af Benfica’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • 7 af Benfica’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
 • 7 af Benfica’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
 • 7 af Benfica’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
 • Benfica scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Inter scorede i 35 af deres seneste 37 kampe
 • Inter har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
 • Inter har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste udekampe
 • Inter scorede i 20 af deres seneste 21 udekampe
 • Inter har i vandt 4 af de seneste 5 ude kampe ikke indkasseret et mål
 • Benfica har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Inter
 • Benfica har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Inter

Odds til kampen mellem Benfica og Inter leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Benfica (2.60) | Uafgjort (3.40) | Inter (2.70)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.95) | Over 2.5 (1.85)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.05) | BTTS Nej (1.70)

Brug for lidt ekstra midler til Benfica mod Inter? Få et risikofrit væddemål her

Benfica vs Inter – Seneste nyt

Inter har en næsten fuld trup til rådighed den kommende onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Alessandro Bastoni og Benjamin Pavard, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio da Luz.

Lineup Benfica vs Inter

Form Benfica mod Inter

Benfica har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Chaves med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Real Sociedad. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Sporting CP.

Inter er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-0 over Salzburg samt Frosinone. Serien blev dog bremset mod Juventus i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Benfica mod Inter – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Inter sig en 1-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på onsdag? Benfica går ind til deres kamp mod Inter på Estadio da Luz med en indbyrdes historik for deres tidligere seks opgørs, der siger 0-2-4.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i tre af de seneste seks kampe mellem Benfica og Inter.

Benfica var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Inter sejrede i otte af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. Benfica var i stand til at vinde fem deres seneste kampe på Estadio da Luz uden at indkassere mål.

Benfica mod Inter – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Fredrik Aursnes ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Inter sætter deres lid til, at Lautaro Martinez kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Champions League.