Benfica mod Juventus Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Benfica skal op imod Juventus på tirsdag i en duel på Estadio da Luz. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Benfica er fortsat uden nederlag med 8 points for deres første fire Champions League kampe i denne sæson. De har kursen sat mod at gå videre fra gruppespillet, og skal bruge en sejr for at udfordre førstepladsen. Denne er stadig en mulighed før denne kamp i femte runde.

Benfica oser af selvtillid inden deres kamp den kommende tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Benfica præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Juventus ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Benfica mod Juventus Optakt

Benfica virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Rio Ave, der blev nedlagt 4-2. Herefter spillede de 1-1 mod Paris SG, hvorpå FC Porto blev besejret 0-1. Benfica præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 13 og indkasserede 7 mål.

Juventus har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Maccabi Haifa. De svarede stærkt igen mod Torino, som blev slået 0-1, før de sejrede 4-0 over Empoli. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Juventus to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 6 mål.

Formkurven ser en smule bedre ud hos Benfica end oddset på hjemmesejren indikerer. Vi er fristede af de odds, man kan få på hjemmesejren, når Juventus kommer på besøg.

Facts og finurligheder for Benfica v Juventus.

  • Benfica har ikke tabt deres seneste 23 kampe
  • Benfica scorede i 30 af deres seneste 32 hjemmekampe
  • Benfica har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Benfica scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
  • Benfica vandt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Juventus har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Juventus i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Juventus tabte deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Juventus i 8 af de seneste 9 kampe
  • Juventus har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe

Benfica vs Juventus – Seneste nyt

Benfica skulle bare have én spiller siddende, når de møder Juventus på Estadio da Luz.

Benfica må stille op uden Morato på tirsdag mod Juventus, da han døjer med en skade.

Juventus må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele 1 har skavanker af varierende art.

Det er navne som Leandro Daniel Paredes, Gleison Bremer, Ángel Di Maria, Mattia De Sciglio, Marley Aké, Paul Pogba og Kaio Jorge, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio da Luz.

Benfica mod Juventus – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Benfica med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. Benfica går til kampen mod Juventus med en 2-2-1 statistik for deres seneste 5 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 4 af de seneste 5 kampe mellem Benfica og Juventus.

Benfica mod Juventus Spiltips

Hold godt øje med Joao Mario, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Benfica. For gæsterne præsterede Adrien Rabiot 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Benfica har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med 9sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 0 kastede nederlag af sig. Juventus vandt 1af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede 3uafgjort og tabte 6gange i denne stime. Af deres seneste 10 kampe på Estadio da Luz, var Benfica først på tavlen 6 gange, mens gæsterne scorede kampens åbningsmål 2 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 5 kampe mellem disse to hold. Benfica præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Juventus snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Benficas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.