Betis jagter europa-billet mod Granada

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Real Betis og Granada møder hinanden den kommende mandag til et opgør i La Liga. Real Betis indtager en 7. plads med 51 point efter 34 kampe. Granada har 45 point og er på en 10. plads i tabellen.

I deres nuværende form vil Real Betis sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Granada.

Real Betis drømmer om at stoppe ringe stime.

Real Betis er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids resultater. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Real Betis delte point i en 0-0 uafgjort kamp mod Athletic Bilbao, hvorefter de noterede en kedelig 0-0 kamp med Real Madrid mens den seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod Real Valladolid.

Real Betis har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen på mandag.

Granada håber på yderligere point til samlingen.

Granada har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Granada et 2-1 nederlag mod Sevilla, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Barcelona, mens de i den seneste kamp kom til kort i et 1-0 nederlag mod Cadiz.

Med 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Granada vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Real Betis vs Granada h2h

Målfest ligger ikke i kortene

Granada vandt 2-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio Nuevo Los Carmenes i december 2020 i La Liga. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Granada går ind til kampen med en 4-4-2 historie mod Real Betis inden deres kommende opgør i La Liga.

Stats and facts for Real Betis and Granada.

  • Real Betis ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Real Betis er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Real Betis ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Betis er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk.
  • I 11 of 13 seneste Granada kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 9 seneste Granada udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Granada har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Granada har scoret i de seneste 9 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Real Betis giver 1.75 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens Granada giver 4.75 på oddset.