Bochum mod Arminia Bielefeld i 1. Bundesliga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Bochum er placeret som nummer 11 i tabellen med 39 point efter 32 kampe. Arminia Bielefeld ligger på en placering som nummer 17 i stillingen med 27 point ovenpå deres 32 opgør.

De går ind til kampen på Vonovia Ruhrstadion som favoritter, og Bochum har udsigt til at skabe lidt afstand til Arminia Bielefeld i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Bochum ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Arminia Bielefeld vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 4 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bochum v Arminia Bielefeld.

 • Der er scoret imod Bochum i 15 af de seneste 17 kampe
 • Der er scoret imod Bochum i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Bochum har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Bochum har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Bochum ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Arminia Bielefeld tabte deres seneste 6 udekampe
 • Arminia Bielefeld har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Arminia Bielefeld tabte 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Arminia Bielefeld i 12 af de seneste 14 kampe
 • Arminia Bielefeld har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • I 8 ud af 9 seneste Bochum kampe mod Arminia Bielefeld var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 4 Bochum kampe mod Arminia Bielefeld var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 5 Bochum hjemmekampe mod Arminia Bielefeld var summen af mål under 3.5
 • Bochum har har ikke tabt i 8 af 10 seneste kampe mod Arminia Bielefeld
 • I de seneste 11 Bochum kampe mod Arminia Bielefeld var summen af mål over 1.5

Form Bochum mod Arminia Bielefeld

Bochum drømmer om mere.

Bochum har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Freiburg tabte de 3-0, Augsburg også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Bochum formåede at vinde 4-3 over B. Dortmund.

Arminia Bielefeld håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Arminia Bielefeld i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-3 og 3-1 mod Bayern München og FC Koln. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Hertha Berlin.

Bochum skulle bare have én spiller siddende, når de møder Arminia Bielefeld på Vonovia Ruhrstadion. Bochum må stille op uden Jürgen Locadia på fredag mod Arminia Bielefeld, da han døjer med en skade. En positiv Covid-19 test er årsagen til, at Jürgen Locadia ikke er med i Bochum-truppen.

Bochum v Arminia Bielefeld Indbyrdes historik

Arminia Bielefeld tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i December 2021 i 1. Bundesliga. Bochum går ind til opgøret med en historik mod Arminia Bielefeld, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Bochum og Arminia Bielefeld kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bochum og Arminia Bielefeld hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Vonovia Ruhrstadion i vente.

Bochum mod Arminia Bielefeld – Hold øje med…

Takuma Asano har været stærk for Bochum i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Arminia Bielefeld håber, at Joakim Nilsson kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.