Bochum mod Bayern München i 1. Bundesliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Vonovia Ruhrstadion den kommende lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Bayern München som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Bochum.

Med en placering som nummer 11 i stillingen har Bochum samlet 25 point efter 21 kampe. På 52 point befinder Bayern München sig rangeret som nummer 1 for 21 afviklede kampe.

Bayern München er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Bochum, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Bochum ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 10 scoringer imod, eller et snit på 1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bochum v Bayern München.

 • Der er scoret imod Bochum i 13 af de seneste 15 kampe
 • Bochum har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Bayern München scorede i 49 af deres seneste 50 udekampe
 • Bayern München vandt 13 af 15 af deres seneste udekampe
 • Bayern München har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
 • Bochum har har ikke vundet i de 11 seneste kampe i træk mod Bayern München
 • I 10 ud af 11 seneste Bochum kampe mod Bayern München var antallet af mål over 2.5
 • Bochum har tabte i 9 af 11 seneste kampe mod Bayern München
 • Bochum har scoret imod i 15 af de senest 17 kampe mod Bayern München
 • I 5 ud af 6 seneste Bochum kampe mod Bayern München var antallet af mål over 3.5

Form Bochum mod Bayern München

Bochum fortsætter pointhøsten.

Bochum ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Mainz 05 med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod FC Koln. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Hertha Berlin.

Bayern München på fortsat vinderkurs

Bayern München har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Koln nedlagt 0-4, hvorpå Hertha Berlin blev fejet til side med 1-4. Senest gik formen ud over RB Leipzig, der blev slået med 3-2.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Bayern München til 1.21 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver Bochum 9% chance for at tage tre point mod Bayern München. Det svarer til, at man får 11.50 på oddset for sejr til Bochum, mens uafgjort giver 7.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Bayern München betaler dig pengene 1.21 gange igen på oddset.

Bochum v Bayern München Indbyrdes historik

Bochum endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Bayern München i 1. Bundesliga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 7-0 og 3-1. Bookmakerne giver Bochum 9% chance for at tage tre point mod Bayern München. Det svarer til, at man får 11.50 på oddset for sejr til Bochum, mens uafgjort giver 7.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Bayern München betaler dig pengene 1.21 gange igen på oddset. Bochum møder Bayern München med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 9 af de seneste 10 opgør mellem Bochum og Bayern München var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bochum og Bayern München hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Vonovia Ruhrstadion i vente.

Topscorer i form

Det er vanskeligt at se udover Robert Lewandowski, når man går på jagt efter en mulig målsorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 8 mål i seks kampe for Bayern München. Hans total for sæsonen siger 24 netop nu.

Med 3 i de seneste seks kampe for Bochum, er Sebastian Polter manden at holde øje med, når de endnu engang går på måljagt.