Bochum mod Bayern München – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bayern München står overfor Bochum på søndag i et Tyskland Bundesliga møde på Vonovia Ruhrstadion.

Bochum er nummer 14 i tabellen med 22 point efter 21 kampe, mens Bayern München rangerer som nummer 2 med 50 point efter 21 kampe.

Bochum kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Bayern München kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Bochum er noteret for fire sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson.

Bayern München kigger på 16 sejre, samt to uafgjorte såvel som tre nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Bochum scorede i deres seneste 15 hjemmekampe
  • Bochum scorede i deres seneste 15 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bochum har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Bochum har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Bochum har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe
  • Bayern München scorede i 132 af deres seneste 134 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München scorede i 89 af deres seneste 91 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayern München scorede i 44 af deres seneste 46 udekampe
  • 15 af Bayern München’s seneste 17 udekampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål
  • Bayern München scorede i 26 af deres seneste 28 kampe

Form Bochum mod Bayern München

Det er ikke helt skidt for Bochum, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 3-1 mod Borussia Dortmund, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Augsburg. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Eintracht Frankfurt. Bochum præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede ti og indkasserede fire mål.

Bayern München har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Borussia Mönchengladbach satte de sig igennem med 3-1, før Bayer Leverkusen viste sig for stærke og sejrede 3-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Bayern München gik ned 1-0 mod Lazio. Bayern München præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Tyskland Bundesliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede 11.

Bochum opnåede en sejre og syv point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 22 ind.

Bochum vs Bayern München – Seneste nyt

Bochum kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Bayern München. Matus Bero behøver ikke klæde om, når Bochum næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Mohammed Tolba, Mats Pannewig, Keven Schlotterbeck og Michael Esser er blandt de fire spillere, som mangler for Bochum den kommende søndag.

Bayern München må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Alphonso Davies, Kingsley Coman, Noel Aseko-Nkili, Konrad Laimer, Daniel Peretz, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Tarek Buchmann og Raphael Guerreiro, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vonovia Ruhrstadion.

Bochum mod Bayern München – indbyrdes historik

Bochum har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 19 indbyrdes opgør mod Bayern München. Ikke bare vandt Bayern München deres seneste opgør mod Bochum, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 7-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 3-0. Bayern München kørte virkelig hen over Bochum, da de senest stod overfor hinanden og førstnævnte vandt med hele 7-0.

I de seneste 15 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Bochum og Bayern München blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I fem af de tidligere ti kampe mellem Bochum og Bayern München scorede begge hold.

Bochum mod Bayern München Spiltips

Han har hamret 24 mål ind så langt i turneringen og Harry Kane stod desuden for tre basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Bochum.

Bochum høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Bayern München sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. Bochum åbnede scoringen i ikke færre end ni af deres seneste 10 hjemmekampe. Bayern München har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i ti kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Bochum opererer med et snit på en mål i disse dueller, mens Bayern München ligger på 4.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fem gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Bochums sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Bayern München spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.