Bochum mod Borussia Mönchengladbach i 1. Bundesliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Både Bochum og Borussia Mönchengladbach går ind til kampen på fredag på en placering i midten af tabellen i 1. Bundesliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Vonovia Ruhrstadion.

Med en placering som nummer 11 i stillingen har Bochum samlet 32 point efter 26 kampe. På 30 point befinder Borussia Mönchengladbach sig rangeret som nummer 13 for 26 afviklede kampe.

Motivationen bør være på plads hos Bochum, som kan overhale Borussia Mönchengladbach i stillingen på fredag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Vonovia Ruhrstadion.

Det er ikke sådan, at Bochum ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Borussia Mönchengladbach vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål i e kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bochum v Borussia Mönchengladbach.

 • Bochum scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Borussia Mönchengladbach i de seneste 14 udekampe
 • Borussia Mönchengladbach har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • Borussia Mönchengladbach tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Bochum har scorede i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Borussia Mönchengladbach
 • Bochum har har ikke tabt i 12 af 13 seneste kampe mod Borussia Mönchengladbach
 • I de seneste 3 kampe i træk Bochum har spillet mod Borussia Mönchengladbach har begge hold scoret
 • I de seneste 3 Bochum kampe mod Borussia Mönchengladbach var summen af mål over 2.5
 • I 5 ud af 7 seneste Bochum kampe mod Borussia Mönchengladbach var antallet af mål under 3.5

Form Bochum mod Borussia Mönchengladbach

Bochum håber på yderligere point til samlingen.

Bochum har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Freiburg, før de sejrede 2-1 mod Greuther Fuerth. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Eintracht.

Borussia Mönchengladbach håber på yderligere point til samlingen.

Borussia Mönchengladbach har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Wolfsburg sluttede 2-2, hvorpå et 3-2 nederlag mod VfB Stuttgart fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Hertha Berlin blev nedlagt med 2-0.

Bochum v Borussia Mönchengladbach Indbyrdes historik

Borussia Mönchengladbach tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i oktober 2021 i 1. Bundesliga. Bochum går ind til opgøret med en historik mod Borussia Mönchengladbach, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Bochum og Borussia Mönchengladbach var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Bochum og Borussia Mönchengladbach ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Vonovia Ruhrstadion.

Flere mål i vente

Hold øje med Sebastian Polter, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Bochum, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Alassane Plea har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Borussia Mönchengladbach, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.