Bochum mod RB Leipzig i 1. Bundesliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Bochum tager imod RB Leipzig på Vonovia Ruhrstadion i runde 24 den kommende søndag i 1. Bundesliga.

Bochum lægger beslag på placeringen som nummer 11 i 1. Bundesliga med 29 point for deres første 23 kampe. Differencen til RB Leipzig er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 23 kampe.

Bochum har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til RB Leipzig i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Bochum ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs.

RB Leipzig rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bochum v RB Leipzig.

  • Der er scoret imod Bochum i 14 af de seneste 16 kampe
  • Bochum har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Bochum har spillet, har begge hold scoret
  • Bochum scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • RB Leipzig scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • RB Leipzig vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • RB Leipzig har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form Bochum mod RB Leipzig

Bochum vanskelige at nedbryde

Bochum går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Hertha Berlin, før de nedlagde Bayern München med 4-2. Mod VfB Stuttgart blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

RB Leipzig inde i god stime.

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Real Sociedad, før de bankede Hertha Berlin med 1-6. Senest blev Real Sociedad nedlagt i en 1-3 sejr.

Bochum v RB Leipzig Indbyrdes historik

RB Leipzig havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i octubre 2021 i 1. Bundesliga. Bochum går ind til opgøret med en historik mod RB Leipzig, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Bochum og RB Leipzig ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Vonovia Ruhrstadion.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Sebastian Polter. Han har vist flaget for Bochum med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

RB Leipzig har til gengæld forhåbninger om, at Christopher Nkunku kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 13 mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.